Reklama

Reklama

Polaroid

  • Norsko Polaroid
Trailer 4

Obsahy(1)

Bird (Kathryn Prescott) pracuje ve starožitnictví, kde dostane od kamaráda Tylera (Davi Santos) historický polaroid, který sehnal v garážovém výprodeji. Je vášnivou fotografkou, a tak udělá pár snímků přátel. Když ale po sobě umřou hned dva kamarádi z fotky, Tyler a Avery (Katie Stevens), začne Bird zjišťovat, že se ve městě kdysi stala křivda a hlavní roli v tom měl onen Polaroid! Jenže to netuší, že se na fotografii dostala i ona! (Rodriguez)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (70)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Podobá se těmto filmům: Nezvratný Osud, Vadí Nevadí, Slender Man. Četl jsem si komenty a lidem často vadí, že tento film kopíruje a není děsivej. O děsivosti se nechci hádat, ale jinak by tenhle film ani nemohl vzniknout. Popravdě mně kopírování nevadí, pokud se mi film líbí, ale pokud ne, tak to odsuzuju. Podle mě to byl hodně originální film. Dobré postavy, dobrý průběh děje, není to natahované a krátkost filmu je plus, efekty se mi líbí, u každý lekačky jsem se lekl a to je FAKT co říct, protože já se u hororů nelekám, ani nebojím a většinou nemám o postavy strach. Tady to všechno splňovalo na maximum a k tomu atmosféra taky bombová. Fakt já se nelekám, nebojím, ale tohle byl za hoooodně dlouhou dobu film, u kterýho to tohle splňovalo a to je SAKRA velký plus. Jsem za tohle velice rád. Vždycky jsem sebou trhl. Smrti jsou taky hodně dobrý, až na výjimky. Začáteční scéna je úplná kravina. Ty holky mi nevadí, ale to chování! Míček spadne z půdy, OK holka se otočí a já takový, jo tak jo a už radši mazej dolů, ale ne ona jde dál, tak si řeknu, ta je fakt vypatlaná a když tam leze a něco zašustí, tak já na to, no kravko a už padej dolů, ale ne ona je tak blbá, jako fakt blbá, že tam ještě je a pak úplně chce utýct, ale to je marný. Tady to to hodně zabilo. Prvních 40 minut film docela sráží, což mě mrzí a proto nemůžu dát 4 hvězdy. Následující 2 smrti jsou už děsivý a ty odstartujou moji lekací sezónu, ale jsou takový špatný. Ta hlavní hrdinka, jak je vyfotila, tak si nemyslím, že by tam byla v odraze, ale to film vůbec nesráží dolů. Líbí se mi opravdu hodně věcí, který se dají s fotkama dělat. Jsem rád, že je ve filmu použili (podpálit, roztrhnout). Jak jim ta babka řekne to o tý holce a pak za chvilku i ten polda, tak je to takový dost neuvěřitelný. Bohužel, protože jsou ty zvraty hned u sebe, tak jsem skoro po celou dobu tomu poldovi nevěřil. Kdyby to bylo dál od sebe, tak by to bylo uvěřitelnější a vhodnější. Konečná scéna, kde zabíjí vraha je taky bombová. Ta fotka, na který je vrah a její dva prsty. Jsem fakt rád, že tam použili ty prsty a vraha, co se s nimi stane. To bylo hodně dobrý. Logika fotek nemá chybu, prostě super. Fakt škoda, že má tak málo procent ten film a že těch prvních 40 minut bylo nic moc. Dávám opravdu hodně dobrý 3 hvězdy. VYHODNOCENÍ: CO BY SE STALO, KDYBYCH FOTKU POTOPIL VE VODĚ? ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Meh. Absolutně nic nového pod sluncem. Naopak je Polaroid kopírkou všeho již viděného, ani se nesnaží zaujmout něčím novým nebo třeba aspoň kvalitními vraždami a atmosférou. Lekaček tu potkáte jen pár velmi ohraných a postavy jsou tupé a nezajímavé. Za zmínku tu stojí asi jen ten strašidlený zvuk, který strašidlo vydává jinak za měsíc s přehledem zapomenuto. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Stejně nudně natočené, jako nová dětská hra. Klevberg nemá svůj vlastní pohled na věc, prostě typický řemeslník, který odvede tu práci, za kterou byl zaplacený, ale nic na víc. Vypadá to pěkně, hlavní herečka je sympatická a rychle to uteče. Na nedělní večer to ušlo, jen kdyby ten duch při zabíjení nehekal jak vyžilá kurva.50%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kanadsko-norsko-americký film „Polaroid“ není originální podívanou. Na mysli vám vytanou minimálně dva nebo tři japonské horory, z nichž si bere více jak inspiraci. Do jisté míry je kopíruje. Ale zvládá to relativně se ctí, protože i kdyby vás film „Polaroid“ nenadchl, po jeho zhlédnutí nebudete mít pocit, že to byla ztráta času, vlastně si řeknete, že bylo docela fajn zase jednou sledovat horor, který není vyloženě průser. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Shutter + Slender Man + Lights Out = Polaroid. Ženská narazí na foťák u kterého když si uděláte fotky umřete. Předtím než to, ale zjistí vyfotí sebe a své kámoše po, kterých pak cosi jde. Průměrné záležitost, která , ale má něco do sebe a nepohoršuje. Herci a vraždy jsou v pohodě (až na tu úvodní holku ta má příšerně nalakované nehty) a slušně to odsýpá tak se člověk nenudí. 60 procent ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Původně měl být film uveden v létě 25. srpna 2017, ale nakonec byl přesunut na 1. prosince 2017. Společnost Dimension Films se pak rozhodla pro datum premiéry v době Dne díkůvzdání a film vyšel 22. listopadu 2017. Nakonec tři týdny před premiérou společnost Lantern Entertainment (dříve známá jako The Weinstein Company / Dimension Films) film odložila na neurčito kvůli skandálu Harveyho Weinsteina. Film nakonec vyšel v roce 2019. (LUKICKK)
  • Natáčelo se v Kanadě (Dartmouth a Halifax), Austrálii (Rushworth) a USA (Los Angeles). (LUKICKK)

Reklama

Reklama