Reklama

Reklama

Snafu: V háji jako obvykle

  • Čína Hidden Strike (více)
Trailer

VOD (1)

Úkol zněl jasně – za každou cenu ochránit civilisty pod palbou. Jackiemu Chanovi a Johnu Cenovi v roli elitních vojáků v tomhle filmu není co závidět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Tradiční čínsko-americká kompilace. Dodejte nám jednoho tupého, nasvaleného Američana a my přihodíme čínskou super hvězdu, komika, létajícího kaskadéra a kung-fu mástra Jackie Chana. Co jsem čekal jsem dostal mnoho výbuchů, střílení, mlácení do kulí a spousty umělého pozadí ala porno hvězdy z brazzers..45% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vlastně se Chan vrátil i s rejžou Waughem ke konceptu bláznivejch akčních komedií, kterejch napráskal ve svý mladší době spoustu. Vlastně i ten závěrečnej sumář  bláznivejch a  nepovedenejch scén je toho důkazem. Vlastně to není ani nijak objevný, ani nijak napínavý, ale vtipný to s přimhouřeným očkem je. a s přihlédnutím k věku Jackieho, to je vlastně v poho. Asi pětkrát něco takovýho, než jednu Barbie. 50%. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Stačilo překonat úvodní půlhoďku a potom začne skutečná zábava: chlapci se spojí. Protože ten začátek je nuda. Ale když se to rozjede, všechny palce nahoru. Navíc je zde hned několik vážně hezky natočených akčních scén, různý blbinky během akce, včetně hned několika vážně fajn blbin s kamerou. Jo, je to přepálený. Jo, občas skutečný bizár. Jo, většina filmu působí (a je to fakt vidět až přehnaně smutně), že se herci během natáčení ani jednou nenadechli čerstvého vzduchu. Ale bylo to zároveň strašně vtipný. Vidět tohle v kině, asi dá každý nižší hodnocení, aby vypadal chytřejší. Ale skoulnutí tohohle filmu je čistě mezi vámi a Netflixem. A pokud nechcete, aby si o vás jeho algoritmus myslel něco špatnýho, tak si to stáhněte  ;) ()

borec999 

všechny recenze uživatele

S ohliadnutím na to, že Hidden Strike mal postupne asi 5 rôznych názvov, prechádzal náročnou post produkciou, roky ležal v trezore a úprimne som myslel, že sa ho nikdy nedočkám, tak relatívne fajn. Prvá polovica zoznamuje s dejom, postavami, prostredím, je vcelku vážna a úprimne nie moc zaujímavá, Druhá už prepne do klasickej chanovskej akčnej komédie, pre tentokrát skôr buddy typu keďže Jackiemu zdatne sekunduje John Cena, a tá je o dosť lepšia. Dej je primitívny, dialógy plné klišé, spracovanie a tech. stránka vzhľadom na utratené milióny nič moc (neviem koľko sa natáčalo vonku ale viacero scén pôsobí nechutne digitálne, CGI a akoby boli celé natočené pred zeleným plátnom). Jackie už má bližšie k 70ke ako k 60ke, takže je jasné že v akcii a bitkách nemôže mať takú bláznivú choreografiu ako za mladi, ale na svoj vek predvedie stále slušné kúsky (vrcholom je scéna s penou). John Cena je omnoho viac doma v humorných scénach než v dramatických (v ktorých absolútne nefunguje) a s Jackiem mali dokopy počas filmu vcelku fajn chémiu. Záverečná scéna s kamiónmi, kde išli fyzikálne zákony na dovolenku pobavila, podobne ako aj making of zábery pri záverečných titulkoch, na ktorých vidno že Cena (a aj Chan) si natáčanie tejto jednorázovej čínskej odbočky od Hollywoodu (určite veľmi solídne zaplatenej) vcelku užíval a je škoda, že niektoré z jeho improvizácií v dialógoch sa nedostali aj do finálnej verzie filmu. Vo výsledku: pohodová jednohubka na odreagovanie. 55-60% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nic moc extra povedeného ani na béčkový akčňas s vtipkující dvojicí bouchačů. Před Jackiem v sedmdesáti obrovský respekt co dovede, jak se hýbe a co vydrží. Komické duo je takové hrozně nucené. Nic přirozeného. A vlastně ani zábavného (snad jen pár lehkých pousmání). Asijské efekty jsou příšerné a děsně smutné je, že jsou efekty i v místech, kde by je divák nečekal. Auto na kamenité poušti. Ale asi herce nechtěli tahat někam daleko do přírody, tak většinu externích scén natočili před zeleným plátnem. Vypadá to otřesně. Bojové scény celkem nápadité a je to asi jediná věc, které bych nic nevytýkal. No a na závěr tu máme spoustu, ale fakt děsnou spoustu hloupostí, nelogičností a prostě dalších tupých berliček, jen aby se děj posunul někam, kde ho stejně každý čeká. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • „Diaľnica smrti“, o ktorej sa v príbehu hovorí, že je v blízkosti Bagdadu, nie je v Iraku. „Highway of Death“ je vlastne diaľnica 80 vychádzajúca z Kuwait City v Kuvajte a je vzdialená od Bagdadu skoro 700 kilometrov. (Arsenal83)
  • Při natáčení exteriérové scény na jihovýchodě Číny došlo k sesuvu půdy a část produkčních vozů zaplavila řeka bahna. Nikdo nebyl vážně zraněn, ale produkce byla na pár dní pozastavena. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama