Reklama

Reklama

Snafu: V háji jako obvykle

  • Čína Hidden Strike (více)
Trailer

VOD (1)

Úkol zněl jasně – za každou cenu ochránit civilisty pod palbou. Jackiemu Chanovi a Johnu Cenovi v roli elitních vojáků v tomhle filmu není co závidět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Zoufalý úvod Hidden Striku, který v divákovi zanechává spíše dojem podprůměrného akčního digitálního bordelu, střídá ve své druhé polovině ráz a stává se poměrně zábavnou chanovskou co-op mlátičkou. Ačkoli jsou příběh i charaktery jednotlivých postav postavené na vodě a divák trpí, tak chemie mezi Jackiem a Cenou funguje na jedničku, což tak částečně kompenzuje výše zmíněné neduhy. Z akčních scén stojí za zmínku především nápaditá pěnová sekvence, jež Vám připomene legendární akrobatické kousky cirkusového souboru Cirque de Soleil. Jednoznačně nejslabší film Scotta Waugha a začínám se obávat i o čtyřku Postradatelných. Dvě hvězdy. 😕 (30.07.2023) ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Ze začátku takový tuctový digitální akčňák, který někde mezi třetinou a polovinou přejde v typický jackiechanovský akční buddy movie. Jackieho kung-fu a akrobatické kousky už sice nejsou co za mlada, ale  pořád jsou napádité a navíc jsem zaznamenal určité zlepšení v oblasti vtipných hlášek. Takže nakonec jsem byl celkem spokojený (i když zrovna konec mi přišel spíše slabší:-) ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Osmdesátkové akční béčko zabalené do čínské produkce, okořeněné příšerným CGI, pitomým příběhem a slušnou akcí. Bezmozková zábava se sympatickým duem, kterému scénář nenabízí nic k herectví, ale má prostor předvést co dovedou alespoň po fyzické stránce, kterou více a méně ovlivňuje věk. I přes všechny výtky, které si film zaslouží, se vždy raději podívám na podobnou žánrovku, než jakoukoliv novinku od DC a v poslední době i od Marvelu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pôvodne mal namiesto Cenu hrať Stallone. Ej škoda, to by boli teprve panoramata! Takto sme dostali namiesto botoxovej obrny tú reálnu. A toto stálo 80 miliónov, pričom lepšie gagy, ktoré tu prezentujú Chan s bezcenným, máte v Roháči, ale za 80 centov. Pilou Asbaeka mám ale rád, pretože vie svojou charizmou dať filmu šmrnc a oproti hlavnej dvojici hrdinov aj humanoidný výraz. Čo sa prekvapivo v atraktívnej podobe ukázalo aj u čínskych herečiek. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Stačilo překonat úvodní půlhoďku a potom začne skutečná zábava: chlapci se spojí. Protože ten začátek je nuda. Ale když se to rozjede, všechny palce nahoru. Navíc je zde hned několik vážně hezky natočených akčních scén, různý blbinky během akce, včetně hned několika vážně fajn blbin s kamerou. Jo, je to přepálený. Jo, občas skutečný bizár. Jo, většina filmu působí (a je to fakt vidět až přehnaně smutně), že se herci během natáčení ani jednou nenadechli čerstvého vzduchu. Ale bylo to zároveň strašně vtipný. Vidět tohle v kině, asi dá každý nižší hodnocení, aby vypadal chytřejší. Ale skoulnutí tohohle filmu je čistě mezi vámi a Netflixem. A pokud nechcete, aby si o vás jeho algoritmus myslel něco špatnýho, tak si to stáhněte  ;) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Scény z Blízkeho východu boli natáčané na zástupných miestach v Číne. Film sa natáčal už v lete 2018. (Arsenal83)
  • „Diaľnica smrti“, o ktorej sa v príbehu hovorí, že je v blízkosti Bagdadu, nie je v Iraku. „Highway of Death“ je vlastne diaľnica 80 vychádzajúca z Kuwait City v Kuvajte a je vzdialená od Bagdadu skoro 700 kilometrov. (Arsenal83)
  • Při natáčení exteriérové scény na jihovýchodě Číny došlo k sesuvu půdy a část produkčních vozů zaplavila řeka bahna. Nikdo nebyl vážně zraněn, ale produkce byla na pár dní pozastavena. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama