Reklama

Reklama

Dvě odcizené sestry jsou nuceny vyloupit banku, aby zachránily svého bratra, který vypálil sklad vlastněný nechvalně proslulým gangstrem. Není to ovšem jen tak obyčejná banka. Snímek Trezor je mysteriózní thriller o loupeži, který je plný akce, napětí, zděšení a neuvěřitelné hrůzy. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (68)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Spočiatku si to ešte ako tak udržiavalo moju pozornosť, ale tá postupom času klesala viac a viac. Horor ani náhodou. Z 90% je to čistý rukojemnícky film, ktorý sa to celé snažil osviežiť nejakými duchmi, ale bolo toho fakt len minimum. Koľkokrát tam "niečo" ukázali, trikrát? Navyše akýchsi mŕtvoliek s vrecami na hlave sa sotva niekto zľakne. Film je našťastie aspoň celkom akčný, takže pri ňom divák nezaspí. Akurát nič zaujímavé neprináša a záverečné minúty sa už naťahujú do takej miery, že na záverečné titulky som čakal ako na spasenie. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

On to vlastně není úplně špatnej film, ale těch pár minel se prostě odpustit nedá. Mysteriózní James Franco, kterýmu by záviděl řidítka pod nosem i Džamolidin Abdužaparov, se celej film tváří jako když už opravdu neudrží moč a tak kříží nohy, nemluví a čumí jak po intenzivní metadonové léčbě. Plusem je určitě atmosféra a žádnej prostor pro nudu. Mínusů je víc než dost a jako hlavní určitě beru teleport té hnusnější sestry a záporáka, kterej vypadá jako nový Řezníkovo alter ego Jason Bateman. Pár pytlovejch lidí mělo být asi dostatečně creepy. jenže občasný projítí pytlíkářů za zády už spíš rozesměje. Nápad docela dobrej, provedení tristní. 40% P.s.:horor nečekejte... ()

Reklama

cskomando 

všechny recenze uživatele

Pokud čekáte nějaké to velké napětí, akci a zážitek tak se příliš nedočkáte. Děj filmu je celkem originální, nepamatuju si snad jediný podobný film. Postavy a jejich dialogy jsou napsané celkem dobře, nepůsobí nijak stupidně. Všechno je ale rychle provedeno, do půlky filmu většina umře a v druhé půlce si musíte počkat až na samotný závěr, kde ani James Franco není nesmrtelný, takže celkem vydařený průměr. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Vylúpiť banku je stále veľkým rizikom, predovšetkým, ak ide o banku, ktorú spravil ktosi pred niekoľkými desaťročiami pred vami a navyše, s rukojemníkmi sa príliš nemaznal. Trojica (ne)podarených súrodencov však zobrala vec s nadhľadom a pripravila si aj plán B na bezpečné opustenie budovy. Avšak nepočítala s možnosťou, že hlavnou úlohou nebude udržať policajtov mimo budovy banky, ale ubrániť sa niečomu, čo je v nej, čo sa roky skrývalo v trezore. Prvá fáza filmu je celkom slušne rozbehnutá, lúpež prevedená poloprofesionálne a padne aj jedna a škoda že jediná dobrá hláška (Bankár vyhlási, že jediná vec z ktorej ma strach je zlá pôžička). A potom to už ide dole kopcom, kombinácia hororu a zlodejiny trpí na suchoty aj po stránke hororovej aj po stránke akčnej. Posledných 10-15 minút film opätovne zvýši obrátky, aby to nakoniec všetko zabil hlúpy predvídavý koniec... ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Problém ani tak neni v tom, že film se snaží být krvavá duchařina, problém je v tom že charaktery zlodějů, psychopata a Jamese Franca byť sou zajímavé, tak nedostanou tolik prostoru kolik by si zasloužili. Nicméně to hodnocení tady, je zase nějak moc přehnané, tenhle film má svoje mouchy, ale jako odpad ? Ehm mno, asi v osmé minutě, mně to začalo bavit, v polovině to začalo ztrácet dech, aby to všechno, v posledních deseti minutách vynahradilo. Nicméně přítomnost dvou zlodějů, blbý a blbější, sou až na docela slušné úmrtí, v podstatě k ničemu a kdyby se vypustili, tak by trojice sourozenců, mohla dostat víc prostoru a pořádně by se to mohlo mezi nimi rozjet. Ale takhle je to škoda, atmosféra místy nebyla špatná a kdyby se scénárista, zaměřil na důležité postavy, tak by se z toho dalo vytřískat mnohem víc. Takhle to taky neni špatné, ale je znát že je to šité horkou jehlou a přitom totálně zbytečně. Velká škoda, takhle zajímavé téma, promarnit v rychlovce, smutnější tři. PS: a ten kdo psal ten obsah, ten to teda dost prožíval (který je plný akce, napětí, zděšení a neuvěřitelné hrůzy) velká legrace :DDDD ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama