Reklama

Reklama

Un moment d'égarement

  • angličtina One Wild Moment
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyřicátníci Antoine (François Cluzet) a Laurent (Vincent Cassel) příjíždějí i se svými dcerami Lunou (Lola Le Lann) a Marií (Alice Isaaz) na prázdniny na Korsiku. Ve starém domě po Antoinově otci se obě dívky na pokraji dospělosti cítí jak neprodejné exponáty v antikvariátu a snaží se proto každý večer vypařit za kamarády. Rozvedený Laurent a rozvádějící se Antoine jsou nuceni těmto situacím nastavovat pravidla. Veškeré konvence možná budou muset jít stranou, když Luna po diskotéce svede nejlepšího přítele svého otce, Laurenta. (dopitak)

(více)

Recenze (30)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Co dokáže způsobit bláznivá mladá holka, zamilovaná do postaršího přítele svého otce? Tady to je ještě čajíček, velké škody nenadělala. Bylo zajímavé sledovat ty čtyři, kdy jen jeden nevěděl, co se děje, ale celkově mě to až tak nezaujalo. Vtipné to nebylo, pokud nepovažujeme za vtip to cholerické (italské) běsnění Antoina, když se dozvěděl, že jeho sedmnáctiletá dcera měla něco se starším chlapem. Chyběla tomu hlubší myšlenka. Hvězdy jsou za hezké holky (Marie se mi občas líbila víc než Luna) a za krásnou Korsiku. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Povedené drama o přátelích s dcerami na dovolené u moře a svedení jednoho dcerou druhého. Herecky perfektní, ale téma nic moc. ()

ervina 

všechny recenze uživatele

Příjemné, vtipné. Nedivím se, že do něj zblbla. Cassel má charisma, které se dá krájet. Ale bylo mi ho líto, ženská když si něco usmyslí... ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Takáto komédia pobaví. Nič dejom výnimočné, ale prirodzené nenútené a dobre rozpracované. Vynikajúce herecké obsadenia ústredných postáv ponúkli výbornú zábavu až do samého konca. Typický francúzsky kínematografický štýl tu priam žiaril. ()

Ajay 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě nadchnul, klasický téma kdy stařík neodolá pískleti (však se sami podívejte kdo by zůstal zdrženlivý ??) ()

Vlad 

všechny recenze uživatele

Stotoznit sa s hlavnym hrdinom a z moralnych dovodov nezodrat sexy mladu nadrzanu Lolu Le Lann bolo velmi tazke. Taktiez ten zaver bola trochu rana pod nadrzany pas, co je skoda - mohli vymysliet nieco napaditejsie. Inac sa na to pozeralo velmi dobre, Dustin Hoffman i Vinco z Caselovej to zahrali velmi dobre... 3,5* ()

maceiko 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarená letná oddychovka s parádnym hereckým obsadením a humornými situáciami, ktoré pomaly gradujú do neodvratného záverečného aktu. V ňom bol pre mňa menší kameň úrazu a možno by som uvítal trochu rozvinutejšie zakončenie. Inak super zábava, nádherná Korzika, hudba & obsadenie a nápaditý scenár - 4* ()

Foltest 

všechny recenze uživatele

Un moment d´égarement je velmi zajímavý snímek, který je prakticky čistokrevným dramatem. Komediální prvky jsem v něm opravdu nenašel. Jde o snímek velmi povedený. Herečka hrající protagonistovu milenku je velmi krásná a její interakce s protagonistou jsou živelné a uvěřitelné. Tady tyto interakce jsou i hlavní osou celého filmu. Zároveň je ale zajímavé být svědkem pátrání protagonistova kamaráda a zároveň jeho osobní životní problémy. Protagonistův vnitřní boj je divákovi ukázán velmi pěkně, stejně tak jsem byl spokojený se zajímavým koncem celého filmu. Un moment d´égarement je tak rozhodně film, který doporučuji ke zhlédnutí. ()

Reklama

Reklama