Reklama

Reklama

Tíživá minulost

(TV film)
  • Kanada Girls' Night Out (více)

Obsahy(1)

McKenzie dělí jenom pár měsíců od svatby, když jí její tři kamarádky z vysoké překvapí a zorganizují rozlučku se svobodou. Ale plánovaná nejlepší noc jejich životů se zvrhává na noc hrůzy. McKenzie se musí vypořádat se svým bývalým přítelem Brandonem, který ji během studií znásilnil. Aby se jí pomstil za to, že mu McKenzie zničila pověst a překazila šanci dostat se jako profesionální hráč do NHL, Brandon se rozhodne unést jejího snoubence. Pak pošle McKenzie i její kamarádky na smrtící výpravu, během níž musejí zopakovat dávné vysokoškolské výstřelky - jenže tentokrát dohnané do nebezpečných extrémů. McKenzie nezbývá, než postavit se tváří v tvář traumatickým zážitkům ze své minulosti, na které se tolik snažila zapomenout. Dokáže udělat, co je třeba, aby zachránila snoubence a jejich společnou budoucnost? (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

laik_60 

všechny recenze uživatele

hlúpy thriller o kamarátkach bývalých študentkách čo iné popri štúdiu nerobili, len "štetkali" a o jednom žiarlivom maniakovi, čo ich voľakedy "štetkal" a teraz už len žiarlil. ()

cottys odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky když skouknu takovýto Kanadský thriller,( díky přítelkyni.,která mě vždycky premluví) říkám si, že už nic stupidnějšího natočit nejde. Pokaždé mě ale další takové superdílo přesvědčí, že hranice stupidity a totálního filmového dna jsou nekonečné, asi jako vesmír. Doporučuji se tomuto pokusu o film vyhnout velikým obloukem. Zbytečně zahozená cca hodina a půl života. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Tie dámy tu, teda skôr "dá mi", sú na úrovni hereckej takej, že skôr Tánička milujúca regresívnu úchylnosť Pauhofová spolu s opitým vrešťanom Stankem dostane Oscara, než by tieto reprezentantky kinematografického statku boli kedykoľvek nazvané skutočnými herečkami. Ten film vyzeral tak lacno, že všetok ten niekoľkocentimetrový make up na tvári žien, ktoré ho nedajú dole ani pri sprche, bol stopercentne drahší než celý rozpočet. Na zahraničných portáloch niektorí písali, že keďže je korona kríza, treba si vážiť aj takéto filmy. Zjavne boli už po druhej či tretej dávke astra bez žiletky zeneca a opanoval ich vysoký tlak vedúci k úplne prekvapujúcemu zápalu kordiálnych svalov, alebo už po prvej dávke úplne oslepli. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama