foto

Sebastian Sozzi

  • nar. USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Inheritance
2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
2012 Supporting Characters
Village People (TV film)
2011 Hollywoodské straky (TV film)
2009 Back (TV film)
2008 Zalknutí
2006 Half Nelson
Puccini pro začátečnice
2005 Prime
2003 Piková trojka
2001 Revolution #9

TV seriály

2016 Castle na zabití (TV seriál)
Zlomené srdce (S08E16)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Bitter End (S03E22)
Devil's Breath (S03E21)
Loss of Faith (S03E19)
další epizody (6)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Secrets and Lies (S03E09)
Higher Education (S03E08)
Nightmares (S03E07)
další epizody (7)
2010 My Generation (TV seriál)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace