foto

Jim Ortlieb

  • nar. 19.6.1956 (62 let)
    Hazlet, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Inheritance
The Crash
2011 Nákaza
2010 Opilý koráb
2008 Zprávy TV Onion
2006 The Enigma with a Stigma
2005 Říkej mi strýčku
Špína
2004 Vůně krve
2003 Latter Days
Vichřice
2002 Brouk
Crazy as Hell
1999 Love and Action in Chicago
Magnolia
The Opera Lover
1996 Řetězová reakce
1994 Kamarád z dětství
1992 Babe
Mário a mafián (TV film)
1991 Dillinger (TV film)
1990 Hráči se smrtí
Spi sladce, drahá ženo (TV film)
Sám doma
1989 Cold Justice
Nevinný muž
1986 Se strachem v zádech

TV seriály

2017 Chicago Justice (TV seriál)
Dead Meat (E06)
Do You Want to See a Dead Body? (TV seriál)
A Body and a Breakup (with Judy Greer) (E13)
2015 Mystérium sexu (TV seriál)
Tři jsou prostě moc (S03E02)
2012 Vegas (TV seriál)
Solid Citizens (E05)
2007 American Body Shop (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Closer (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E15)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Push, Nevada (TV seriál)
The Court (TV seriál)
2001 Muži, ženy a psi (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
In the Shadow of Two Gunmen: Part I (S02E01)
Will a Grace (TV seriál)
Špatně utajený poměr (S02E19)
1999 Angel (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Spravedlivý boj (S05E08)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Missing Persons (TV seriál)
1992 Two Dinos, The (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace