foto

Murphy Dunne

  • nar. 22.6.1942 (75 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Inheritance
2016 The Final Show
2008 Zprávy TV Onion
2003 Nikdo se nic nedozví
Smrtící roj
2002 Proroctví z temnot
Půlnoční míle
Živě z Bagdádu (TV film)
2001 Kovboj Bebop: Lovec odměn
1998 Phoenix
1992 Konkurenti
Let's Kill All the Lawyers
1988 Sám proti teroru
Sharing Richard (TV film)
1987 Hollywood Erotic Film Festival
1985 Dokonalí
Vydařená dovolená
1984 Ernie Kovacs: Between the Laughter (TV film)
Growing Pains
1983 Když chlap zešílí
1982 Cass Malloy (TV film)
1981 Bláznivá dálnice
Chci jen syna
1980 Bratři Bluesovi
Loose Shoes
Poslední manželství v Americe
1979 Old Boyfriends
Žena v ringu
1977 Ach, Bože
American Raspberry
Závrať naruby
1976 Chesty Anderson U.S. Navy
Tunnel Vision
Velký autobus
1969 The Monitors

TV seriály

2013 Strážce pořádku (TV seriál)
Hole in the Wall (S04E01)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
2002 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
1999 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
1993 A League of Their Own (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Room for Two (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1985 Foley Square (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Space (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 Domestic Life (TV seriál)
Legmen (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 Jennifer Slept Here (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Stockard Channing in Just Friends (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Fitzpatricks (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)

Dokumentární

1993 Best of the Blues Brothers, The - a.z.

TV pořady

2002 Jamie Kennedy Experiment, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace