Reklama

Reklama

The Fisherman

  • Španělsko El pescador (festivalový název)
Krátkometrážní / Drama / Horor
Španělsko, 2015, 20 min

Obsahy(1)

Hongkongský rybár Wong (Andrew Ng) prežíva neľahké životné obdobie a zápasí s existenčnými problémami. Hrozí mu, že príde o loď a nebude už môcť vykonávať svoje milované povolanie. Wong sa preto rozhodne vyplávať do vzdialenejších a menej rušných vôd v nádeji, že sa mu podarí životný úlovok, ktorý by vyriešil jeho finančnú situáciu. (Karamanlis)

(více)

Recenze (9)

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Ničím nevýrazný priemerný kraťas, v ktorom sa dohromady nič nestalo. K tomu ešte prehnaná stopáž 20 minút a prúser je na svete. Oničom... 30 %!! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Rybaření pro zábavu je fajn relax. Naproti tomu rybaření pro obživu už asi taková prdel nebude. Svý by o tom mohl vyprávět Wong. Nutně potřebuje chytit životní úlovek. Vzápětí se ale stane něco co změní život nejenom mu.... Ale jo. Nic světobornýho ale ušlo to. Souhlasím s kolegou SOLOM. Jen by to chtělo zkrátit zbytečně dlouhej začátek. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nebylo to vyloženě špatné. Taková menší invaze pěkně slizkých potvůrek. Jen bych o něco zkrátil ten úvod. Ten byl docela nezáživný. Potom co se šikmooký strejda s hákem místo ruky vydá na moře, do kterého uhodí…(no obyčejný blesk to nebyl) a jde se na věc. Ta ozubená příšerka nevypadala vůbec zle – navíc celý jejich souboj doprovází i „nechtěné“ humorné situace. Takže průměr si to dle mého zaslouží. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Borci z barcelonského Onírikal Studia, zaoberajúceho sa vizuálnymi efektami natočili tento kraťas v Hongkongu a obsadili doň tamojších hercov, dieru do sveta ním ale zrovna neurobili. Morská príšerka bola síce fajn, na krátkometrážny horor to však bolo príliš fádne. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Starec a More v španielsko-hongkongskej produkcii. A zrejme to nikdy tak rázne a rozprávkovo nefungovalo. Toto je ašpirant na niečo väčšie, romantickejšie a hlavne dlhšie. ()

Sashmen13 

všechny recenze uživatele

Na malý indie film rozhodně dobrá práce. Možná, že se mi taky líbil tolik díky hlavnímu hrdinovi, kterej je fakt obstojně zahranej. + to jméno, you cant go Wong with this one: D ()

Welington 

všechny recenze uživatele

U filmu the Fisherman se musí pochopit, že to není nijak převratný snímek, ale s veškerou úctou se odkazuje na sci-fi žánr, který mi doslova schází. Není zázračně spíchnutý, ale vizuálně to dohání skvěle a herecké výkony jsou tu nečekaně bravurní. ()

Reklama

Reklama