Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luna je chytrá, vyrovnaná a bezstarostná sedmnáctiletá dívka, která tráví společně se svou rodinou idylickou letní dovolenou na horské chatě. Jejich prázdninová pohoda se však rázem promění v noční můru – cizí muži zajmou rodinu jako rukojmí a zabijí Luniny rodiče i sestřičku. Luně se jen o vlásek podaří uniknout, vrazi jí jsou ovšem v patách. Dívka brzy zjistí, že žila celou dobu ve lži – její otec byl ruský tajný agent a rodina mu sloužila jen jako krytí. Takhle strávil v Německu dvacet let. Když byl odhalen německou zpravodajskou službou BND a musel zradit své druhy, podepsal tím jejich rodině rozsudek smrti. Luna najde útočiště u tichého samotáře z Afghánistánu Hamida, otcova nejlepšího přítele, který byl stejně jako on ruským agentem. Hamid chce propašovat Lunu pryč ze země, ale ona nedokáže odejít, dokud nepomstí smrt své rodiny. S Hamidovou pomocí se vydá hledat vrahy, aby je přiměla zaplatit. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

unrocker 

všechny recenze uživatele

Tak není americky dokonalý thriller, ale námět není špatný a příběh docela chytne a nepustí... je tam trochu pritahlych dějových linek ale jinak to jde ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát na GO uplně jiný film, ale všechno mělo mělo celkem dlouhou stopáž a tak jsem vzal za vděk tímhle německým kouskem a musím říct, že i přes pár "náhod" měl film tempo a zajímavou zápletku. Zrovna v tomhle žánru bych nečekal, že němci budou kvalitní, ale jen dobře. Lepší tři. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přirovnal bych to k jedné knize, kterou tu stejně podle mě nikdo nezná. A tak snad jen dodám, že je to po příběhové stránce takové levné, až brakové, ale v rámci hlavní postavy Luny a celého toho technického zpracování, nemůžu jinak, než dát tři hvězdy. Já se docela i bavil. Takový young adult thriller, co je technicky docela i na úrovni. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Niekoľko veľmi dobrých scén sa nájde, hneď úvod možno považovať za najlepšiu časť filmu a to je nepochybne škoda. Potom sa dej až príliš sústredí na ruských agentov, ktorí pôsobia v Nemecku (ešte máme v živej pam§ti brainwashing ohľadom ruskej hrozby) a to nepochybne celému príbehu uškodí, rovnako ako záver v ktorom jedno videjko jednej žabky bez akýchkoľvek dôkazov rozhýbe hon na ruských agentov a zamáva aj nemeckými tajnými sluťbami. Škoda, op§ť film s nevyužitým potenciálom. ()

Reklama

Reklama