Reklama

Reklama

Afrika z výšky

(seriál)
Jihoafrická republika, 2017, 5 h 36 min (Minutáž: 48 min)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Prohlédněte si Afriku z ptačí perspektivy. Proleťte se spolu s tvůrci nad bouřlivým jižním pobřežím, západním Kapskem, Botswanou, Namibií či Zambií... Série Afrika z výšky odhaluje fascinující příběhy, o kterých se nic nedozvíte, dokud nevzlétnete do vzduchu. Seznamte se s přírodními krásami africké krajiny a zjistěte, jaký dopad na ně má všechno, co lidstvo dělá. Uvidíte kaňon Fish River v Namibii, rozpínavou metropoli Johannesburg, lovce diamantů v Port Nolloth i stáda buvolů a slonů na ostrově Chef's Island. Zkrátka, zažijete dobrodružství pro srdce i smysly. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele ilemas k tomuto seriálu (3)

Divoké jižní pobřeží (2017) (E01) 

Nádherné dechberoucí záběry se zajímavým komentářem jižního pobřeží Afriky. Velice povedený dokument, vše je ti NEJ..., největší, nejnebezpečnější, nejvyšší, nejnavštěvovanější.... ()

Namibie (2017) (E05) 

Fascinující epizoda s dechberoucími záběry a zajímavými komentáři. Takto si představuji dokumenty o přírodě. Namibie - hezká země kam se asi nepodívám natož abych ji tak dopodrobna poznal jako z tohoto krásného dokumentu. ()

Zambie (2017) (E06) 

V tomto dokument mě především zaujaly Viktoríny vodopády a řeka Zambezi. Jinak samé bažiny, kde nic tu nic, miliardář - nejbohatší muž v Africe a děsná chudoba, kde někteří obyvatelé žijí z dolaru na den. ()

Reklama

Reklama