Reklama

Reklama

Legenda o perlách naga

  • Čína Jiao zhu chuan (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před lety vládce Okřídleného kmene vyhlásil lidem válku, kterou ovšem prohráli a poté ztratili schopnost létat. Královský potomek Vlad (Simon Yam) se snaží nalézt perly Naga, aby lidi zničil a pomstil svůj kmen. Jeho plány mu ovšem zhatí zloděj Ni Kung-kung (Darren Wang), který mu ukradne tajemnou schránku. Při tom se setká se strážkyní Tygřího úřadu Hej Jü (Tianai Zhang) a princem Herleym. Společně se pak vydávají na cestu, aby schránku otevřeli a pomstili se Vladovi. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

mimozakon 

všechny recenze uživatele

...alebo o tom ako sa "drakula" chcel zmocnit doomsday device a znicit ludstvo... nemozem povedat ze sa mi to pacilo, ale mozem povedat ze sa mi to nepacilo.. toho hlavneho Saints of Thieves by som nakopal do toho jeho botoxoveho ksichtu, mega nekvalitne titulky tiez moc neprospeli k pozeratelnosti, a celkovo mi to pripadalo take preplacane ten svet (1 lietajuci tapir z 5) ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nadmíru barevný, výpravný a vizuálně vymazlený fantasy příběh se spoustou docela povedených triků a jedním roztomilým zvířátkem. Herci sympaťáci, hudba příjemná. Tak kde je problém? Jako vždy u čínské fantasy, přemrštěná stopáž, nablblé dialogy, dosti slabý příběh. Jako celek za shlédnutí to stojí, tak akorát jednou v životě. 55%. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Čínské snímky v oblasti fantasy jsou pro nás hodně těžkým filmovým artiklem. Po vizuální stránce sice jedna ohromná krása, neboť se vždy takové snímky vyznačují krásnými kostýmy, honosnou výpravou a zářivými barvami, ale to je na celém tomto filmovém pokolení asi tak všechno. Hluboká mytologie ve spojení s čínskou kulturou, ve které samozřejmě nechybí patřičná romance, a hlavně s bojovým uměním, jsou ideální prvky pro honosné čínské fantasy, pokud však mají pevnou plynulost, srozumitelný děj a hlavně smysluplnost. Tady se to rozjede jak rychlostní speciální vlak, který se splaší a není k zastavení. Strašně rychle se skáče z jedné scény do druhé, ve kterých se neustále bojuje a po divácké stránce se takřka pořádně ani neví kdo s kým a vlastně proč. Krása dokonalých CGI efektů, až z toho přechází zrak, zkrátka není vše. Příběh je zmatečný, značně trhaný a navíc obsahuje až moc postav, ve kterých aby se čert vyznal. ()

a0001 odpad!

všechny recenze uživatele

Čínska objednávka ako z AliExpressu, čiže v čínskom prevedení Dracula, Batman, Falcon, Kung-fu panda, Thor s mečom, Supermani s krátkym doletom a podobné kraviny. To je tak moc dementné, že to musela zaklincovať obria veverička s lietajúcimi drakmi, ktorí vyzerajú ako nafetované korytnačky. Jednoducho nepozerateľná úbohosť. ()

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava a taky i druha hlavní ženská postava se mi moc nelíbila neboť oba byly docela otravné a to mnohdy. Oba postavy byly špatné napsané, nelíbil se mi jejich charakter atd. Zvířátko hlavního hrdiny bylo docela roztomilé. Co se týče filmu tak je to v celku docela dobrá podívaná s dobrým provedením a zpracováním, škoda že film trochu kazila ne-sympatie dvou hlavních postav které jsem již zmiňoval. Film jinak krom toho samozřejmě není špatný právě naopak je docela hezký. ()

Galerie (66)

Reklama

Reklama