Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Lidský vězeň ve vesmíru se seznámí s miloučkým mimozemšťanem, který dokáže zničit planetu, a vydá se na mezihvězdné dobrodružství za záchranu světa. (Netflix)

Recenze (18)

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně dost podivný animovaný seriál, který je na hraně jednoduché legrace a vážných vesmírných oper sahajících, až k existenciálním otázkám. Každopádně je to skvěle napsané. Není to pouhá lehká zábava, ale dá se na to dívat bez problému i takhle...82%. PS: Jsem velký fanoušek Lorda Commandera :) . ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu serie som bol viackrát rozhodnutý to zabaliť ale dopozeral som a vďaka impozantnému finále hodnotením hviezdičkou naviac, aj keď priemer jednotlivych epizód je určite nižší. Ten záver bol skrátka vynikajúci a tak nejako som zabudol na otravného Garyho a HUEa, iritujúcu Quinn či miestami trápneho Kevina, pretože nakoniec sa všetko zlé dalo odpustiť. Ešte nikdy mi tak nechybal dabing ako tentokrát, pretože čítať titulky sa mi pri prestrelkách a všetkych tých ulomkoch vo vesmíre priliš nechcelo a do 7 epizódy mi bol sympatický aspoň Avocado a Mooncake, potom už nik. A v poslednej odrazu všetci. Za záver, ale iba zaňho zhovievavé 3*. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Slapstickově ztřeštěnou, ukecanou, hyperaktivní sci-fi komedii obepíná "seriózní" vesmírná zápletka, která se rozrůstá do nečekané epičnosti. Nemohlo by tomu tak být, pokud by nefungovali zábavní hrdinové a překvapivě vícerozměrné vztahy i emoce, či pokud by zdánlivě jednoduchá, skoupá animace nedokázala vykreslit slušně velkolepé momenty a dynamickou akci (v sezónním finále ovšem přepáleně otupující). ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až tak zlé to nebolo. Nehovorím že je ten seriál taký dobrý ale na to že ide o netflix seriál kde niesu zbytočné trapne dristy, ale skúša to byť dobrým akčným sci-fi. Na spôsob strážcovia galaxie. Postavy niesu až tak dobré, hlavne Quinn a Kevin boli otravní. ale keď to porovnám s takým paradise Pd, alebo Big mouth, Final space jasne vedie a prvá séria prekvapila. Uvidíme čo prinesie ta druhá. No dám tomu čas. Posledný diel bol ale neskutočný. 4* ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Začalo to ako taká mierne trápna snaha o vesmírnu naháňačku, kde bol humor síce celkom ok, ale hlavná postava išla svojim neustálim kecaním dosť na nervy a skončilo to veľmi zaujímavým cliffhengerom, ktorý mňa osobne namotal viac ako dosť. Niekto tu napísal, že prvá séria sa zlepšuje z časti na časť a ja nemôžem súhlasiť viac. Dokonca aj Gary prestane byť úplným tŕňom v oku tohto seriálu ( narozdiel od KVN-a, ktorý je asi najneznesiteľnejší produkt televíznej tvorby, aký som kedy videl ) a človek sa nie len baví, ale ho aj zaujíma každý ďalší krok postáv. Hurá na druhú sériu. Hurá na ( do ) FINAL SPACE. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Na konci epizody hraje skladba „Enter One“ od anglické písničkářky Sol Seppy. (Doomcourier)

Reklama

Reklama