Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Gary s posádkou se snaží přežít chaos a masakr Konečného prostoru a taky uniknout zlému Invictovi. Ten se nemůže dočkat, až bude moct využít schopnosti Měsíčního koláčku. (Netflix)

Recenze (5)

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série ukazuje, že se tvůrci snaží topovat tu předchozí aspoň o 500%. Kde se předtím titání objevovali sporadicky a jen něco řekli (Bolo) jsou najednou titánské bitvy při kterých se ničí celé planety. Kde se bojovalo o záchranu Země je Zemí nekonečno. Kde ...... Asi chápete. Třetí série byla epická, o tom žádná. Ale vypadá to, že nám tady vzniká další nekonečný seriál, kde se pořád přidává a zvětšuje a všeho víc víc víc, až není kam přidávat a tvůrci si sami podrazí nohy a zakopnou. A seriál provaří jako třeba HIMYM. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledná séria Final Space na to ide tak, ako sa na finále patrí. Titáni, Lord Commander, Invictus a snaha ujsť z Final Space predtým, ako to prostredie zabije našich hrdinov. Je toho veľa a to napätie je cítiť. A to je super. Opäť tu máme temné momenty, ktoré sú previazané s tými komickými a scény, v ktorých sú naši hrdinovia na dne a nevedia, ako ďalej. Nakoniec si síce poradia, ale i tak tá ,,počiatočná beznádej" na mňa fungovala. Čo sa týka postáv, pridáva sa nová - Biskit, ktorá je trochu otravná, ale Kevina neprekoná. Čo sa týka stálic, tak sa dej snaží venovať pár minút každej postave, i keď niektorým sa venuje viac a iným menej. Pár postáv dostane zaujímavý zvrat v príbehu (SPOILER: Pravda ohľadom Avocata a jeho syna bola super. Mám ale pocit, že v závere jej odhalenie nemalo patričný dopad, čo je škoda. KONIEC SPOILERU) Je tu aj pár negatív: Prečo sa zmenili úvodné titulky? Miesto otočky okolo hrdinov pripravujúcich sa na Lorda Commandera sme dostali Garygo padajúceho vzduchom. Tomu sa vraví krok späť. A ďalším, pre mňa dosť veľkým negatívom a sklamaním, je posledná epizóda. Na to, že celá séria pôsobí veľkolepo, ako sa na finále patrí, tak posledný diel pôsobí slabo, skôr ako príprava k finále. Ďalšie negatíva sú vo forme spoilerov: (SPOILER:  Lord Commander sa stane titánom, ale má málo priestoru, takže si ho neužijeme. Čo je škoda, lebo to, ako uteká vesmírom je celkom komické. Ono je to asi aj preto, lebo vo svojej titánskej podobe by bol asi pre posádku neporaziteľným súperom. Preto pôsobí divne, keď ho vo finále Ash tak ľahko porazí. Možno ale vtedy mala ,,upgrade" od Invictusa. KONIEC SPOILERU). Škoda, že je toto posledná séria. Je to smutné vzhľadom na to, že posledný diel končí otvorene. Čo už. Aj tak to bola  pecka. ()

Reklama

MrInk0gnit0 

všechny recenze uživatele

Vesmírná opera a skoro bych řekl i duchovní následník Firefly, což je dost možná můj nejoblíbenější seriál všech dob. 3 série sleduje hlavní postavy přímo v Konečeném prostoru a nutno říct, že se jedna o skvělou podívanou. Vývoj Garyho je skvělej. Z vtipálka v první sérii, který se najde v každým druhým seriálu se ke konci třetí série stáva skvělí kapitán, vůdce a otcovská figura. Navíc Olan Rogers mu dodává neskutečný šarm. Druhá postava, která ve mě zanechala největší dojem je Ash. Její minulost spojená s Invictem se zde také rozjede na plný otáčky a její motivace a touhy jsou dobře ukázané. Zklamání za mě je hlavně Lord Commander, který si ukradne prostor pro sebe čimsi ale pak bum prásk je pryč a nic se nestalo. Asi si ho tvůrci šetřili na příště. Invictus je zde jako záporák perfektní. Není to záporák, co by chodil a zabíjel co se mu zamane. Spíš našeptává a zasevá rozkol. Rozsévá aby pak sel, a je opravdu skvělé se na to koukat. Škoda, že to končí takovým cliffhangerem, když nejspíš nebude 4. série. Možná prý bude pokračování v podobě novel, ale tohle by si rozhodně zasloužilo plnoprávné animované pokračování. p.s. Je Tribore stále nejlepší postava celého seriálu? Ano je. Jsou o tom pochyby? Ne nejsou. ()

khahi 

všechny recenze uživatele

Upřímně na třetí sérii jsem se po slabší druhé zas tak netěšil, obzvlášť když už bylo potvrzené, že bude sérií poslední s neuzavřeným koncem. První díl rozpačitý, ale pak už Final Space exceluje. Olan Rogers se svým týmem znovu nabízí dechberoucí vizuály, perfektní hudbu, unikátní postavy a velice solidní příběh, Kadence vtípků (a cookies) je stále velmi vysoká, ale s každým dílem je děj vážnější a druhá půlka už je opravdu drsná. Dějová linka Avocata a Little Cata, ač nijak originální, tak chytne každého fanouška za srdce. Gary a Quinn jsou stále sympatický pár. HUE v Paříži by zasloužil spinoff a hlavně Tribore. Tribore je prostě geniální postava, která exceluje v každé scéně. Slabiny? Upozaděný Mooncake, pár fillerových dílů a neuzavřený konec. Celkově návrat na úroveň první série a 9/10. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama