foto

Jasmin Savoy Brown

  • nar. 21.3.1994 (26 let)
    Springfield, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Misdirection
2017 Do I Say I Do? (TV film)
Lane 1974
2015 The A-List
2014 Camp Harlow
Laggies
Record Keeper, The
The Virgins

TV seriály

2019 For the People (TV seriál)
A Choice Between Two Things (S02E10)
Who Are We Now? (S02E09)
Moral Suasion (S02E08)
další epizody (10)
2018 For the People (TV seriál)
This is What I Wanted to Say (S01E10)
Extraordinary Circumstances (S01E09)
Flippity-Flop (S01E08)
další epizody (10)
Lego Star Wars: All-Stars (TV seriál)
2017 Will (TV seriál)
Your Houses (E08)
What Dreams May Come (E07)
Something Wicked This Way Comes (E06)
Pozůstalí (TV seriál)
The Book of Nora (S03E08)
Nejmocnější muž na světě (S03E07)
Licence (S03E06)
další epizody (5)
Chirurgové (TV seriál)
Dívat se, ale nesahat (S13E10)
2015 Stitchers (TV seriál)
Pozůstalí (TV seriál)
Teď bydlím tady (S02E10)
13. říjen (S02E09)
Čočka (S02E06)
další epizody (5)
2014 The Fosters (TV seriál)
Kids in the Hall (S01E17)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Nejlépe podávat zastudena (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky