Reklama

Reklama

Take me out

(pořad)
  • Slovensko Take me out
Soutěžní / Zábavný
Slovensko, 2017, 16x90-110 min (Alternativní 10x57 min)

Obsahy(1)

Nejoblíbenější seznamovací show světa přichází na obrazovky TV Prima a TV Joj! Jak si poradí Česko-slovenští single muži s třicítkou sexy dračic, které jsou hladové po muži svého života? Nebudou to mít jednoduché, i když se pro oslovení dívek budou snažit udělat vše. Take me out - to je seznamka plná sexy žen, mužů, nekonečných invektiv, dobře mířených narážek i pochval, doplněná o rezonující vystoupení jako z talentových soutěží. (TV Prima)

(více)

Recenze (111)

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdu za prachaře, i když nechápu proč se k takový pitomosti snížil. Jinak je to samozřejmě postavené na konceptu, že 30 žen (z toho pravděpodobně všechny jedou dle scénáře s určitými rolemi a instrukcemi předem viz paní inženýrka s vizáží pornoherečky apod) vypípává a shazuje sebevědomí jednomu muži. Ten je pochopitelně do celé situace v manipulován, nebo je to také herec a buď se jedná o 3éti letého panice se sníženým IQ a nebo o hezouna, nicméně vymatlaného inteligenčně nebo morálně. Z podobného soudku je již starší pořad Rande se Slávkem Bourou, které ovšem bylo autentické. ()

Lukrecie odpad!

všechny recenze uživatele

To je ale pipkárna povrchní :D :( Nechápu proč musíme přejímat každou kravinu, ještě že máme inteligentní publikum, které to vyhodnotilo "po našem". Některé přišly evidentně vyvalit svoje silikony a ulovit pracháče tím, že si udělají reklamu. Jestli tohle prezentujete jako zábavu, tak za mě ztráta času. ()

Reklama

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Notypochvo, to si ze mě děláš spodní část zad. Taková ubohá banda ne zrovna inteligentně vypadajících jedinců s blíže nespecifikovanou genetickou vadou a poruchou mozku. Viděl jsem asi dvacet minut této estrády na popud kamaráda, který tam účinkoval, abych se sám přesvědčil o jeho slovech nemalé kritiky, a mám chuť si podřezat žíly. Kam jsme to dopracovali?! K veřejné prostituci přímo na našich obrazovkách, kdy skupina nepříliš bystrých lehkých žen nahání duševně méně smělé chlapce s přílišnou fixací na svůj zevnějšek. Vždyť kdyby se tohle dalo skutečně dohromady a nedej Bože zplodili nějaký ten genetický odpad, bude z toho nutně nějaký velmi nedostatečně uvažující výsledek, kterých tu po ČSFD běhá už dost. Proč to podporovat? Je snaha o vyšší sledovanost jediným silným argumentem pro výběr účinkujících, kde se setkávají silikonem vylepšené a v rozkroku značně veselé ženy, sebrané nejspíše přímo ze svého pracoviště někde na odpočívadle kamionů, a našamponovaní profi olizovači známek, živící se doprovodem starších dam na zábavu? Kdo by koho živil? Jak? Děsí mne otázky, které mne napadají. Děsí mne, jaké by mohly být odpovědi. Děsí mne tento rádoby zábavný pořad. 0% ()

belinko odpad!

všechny recenze uživatele

Som tak rád, že nie som dotyčný freddy, nakoľko čítať jeho komentár bolo miestami až priam bolestivé.. dať tomu plné hodnotenie a ešte nazývať odvahou postaviť sa pred nejaké šlapky pred šou, ktoré nemajú problém vybrať si chlapa za pár minút.. každý z opýtaných tam nepôjde, lebo je to sračka.. no on náš nezáujem vyčíta tomu, že nemáme odvahu.. ak sa tam zúčastňujú takýto ľudia (cháp hlúpy, debilní, idioti, kreténi, retardovaný a pod.) tak sa ani nečudujem, jeho hodnoteniu.. škoda len, že má občiansky a že sa môže vydávať ako plnohodnotný človek.. toto sú tie typy ľudí, ktorím by mali zobrať papiere a už by sa nemali ukazovať na dennom svetle.. tí, ktorím stačí tak málo, že tomu veľa nepochopia.. a k tejto trapárne - videl som pár minút, kým som stál za barom v krčme, pričom to tam bežalo.. bolo to trápne, zúfalé, snažiace sa byť vtipné a pritom mi bolo tam tých ľudí ľúto.. ale moderná doba si vyžaduje moderné riešenia.. keď som DEBIL a neviem sa zoznámiť so ženou (lebo som DEBIL) tak mi musí pomôcť niekto iný a odvysielať to pred celým národom, aby celý národ vedel, že som DEBIL... tak teda gratulujem, DEBIL freddy, aj tí ostatní, čo tam boli.. boli ste účastníci jednej z najväčších sračiek posledných rokov.. :) // PS - už len z čítania obsahu je jasné, že sa jedná o neprekonateľnú sračku ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Mě se to libí, nesmí se to brát jako seznamka, ale jako show. Holky odmítnou muže jen proto, že by po nich chtěl denně vyžehlenou košili. Dáma se diví, když má prsa pomalu větší než obličej, že se muž zaměřuje na prsa. Rande dost často nevyjde, kvůli tomu, že muž o zvolené ženě ví výrazně méně než ona o něm. Bylo by zajímavé udělat, kdyby byla i opačná soutěž, kdy by 30 mužů usilovalo o jednu ženu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama