Reklama

Reklama

Kino no tabi: The Beautiful World - Animated Series

(seriál)
  • Japonsko キノの旅 -the Beautiful World- the Animated Series (více)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kino je mladá dívka a cestovatelka, která na svém mluvícím motocyklu Hermesovi cestuje světem. Během své pouti navštěvuje různá města a státy, kde se drží pravidla zůstat vždy pouze na tři dny. Zde poznává štěstí, smutek, bolest, výstřednost i krásu a získává stále nové vědomosti o společnosti i lidech v ní. Během své cesty se velmi často přesvědčuje o tom, že tím, že svět není dokonalý, je vlastně krásný...
Kino no tabi: The Beautiful World - Animated Series je novou adaptací knižní série Keiichiho Sigsawy, která se dočkala seriálového zpracování již v roce 2003. Tato série přináší z velké části nové a ještě nezfilmované části předlohy a kromě ústřední dvojice se zaměřuje i na další cestovatele - mladého muže jménem Shizu, jeho mluvícího psa Riku a děvčátko Ti, kteří jsou na cestě za nalezením nového domova. (Jeoffrey)

(více)

Recenze uživatele Akira777 k tomuto seriálu (1)

Kino no tabi: The Beautiful World - Animated Series (2017) 

Nějak nechápu tohle nižší hodnocení, zvlášť když se to nelíší od různých příběhu z anime roku 2003. Možná lidem vadí, že hlavní postavou je dívka, ale před tím to nevadilo, možná lidem vadí že příběhy jsou epizodní, ale to též nevadilo před tím, atmosféra ta také přece nevadila? Tak co vadí? Pořád to nějak nechápu, Jediný co zde chybí, je ta tajemná hudba co byla prostě v roce 2003, což bylo plus, jenže tady máme plus v podobě zjištění jak si vedou při svých cestach i ostatní hlavní postavy, který též v novele mají svojí kapitoly. Jestli ovšem kvůli tomuhle se dává míň, tak je mi to celkem líto. ()

Reklama

Reklama