foto

Micuru Ogata

  • nar. 24.3.1961 (58 let)
    Aomori, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Gekidžóban Ano hi mita hana no namae o bokutači wa mada širanai.
2012 Minori Scramble!
2011 Major: World Series
Ojii-san no Lamp (TV film)
2010 Mardock Scramble: Aššuku
2008 Death note: Následník (TV film)
Gekidžóban Major: Júdžó no Winning Shot
2006 Kókaku kidótai: S.A.C. 2nd GIG - Individual Eleven
2005 Kirameki Project
2003 Early Reins
Hicudži no uta
Tokijští kmotři
1998 Touch: Miss Lonely Yesterday – Are kara, kimi wa (TV film)
1997 Chimera: Target I – Datenši kórin
1996 Mahódžin Guru guru
1994 Kusatta kjóši no hóteišiki
Oira uchū no tankōfu
1993 Naniwa kin'jú den: Minami no teió
1992 Kjó kara ore wa!!
1991 Eijú gaiden Mozaicka
1990 Kidó keisacu Patlabor
1988 Ginga eijú densecu
1985 Urusei jacura

TV seriály

2018 Banana Fish (TV seriál)
Lost Song (TV seriál)
2017 Konohana kitan (TV seriál)
Shinseiki Duel Masters Flash (TV seriál)
Zero kara hadžimeru mahó no šo (TV seriál)
2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari (TV seriál)
Aikacu Stars! (TV seriál)
Kótecudžó no kabaneri (TV seriál)
Macross Delta (TV seriál)
Nurse Witch Komugi-čan R (TV seriál)
Čarodějka na koštěti (TV seriál)
2015 Arslan senki (TV seriál)
Classroom Crisis (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál)
Moje love story! (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Haikjú!! (TV seriál)
Kamigami no asobi (TV seriál)
Rail Wars! (TV seriál)
SoniAni: Super Sonico The Animation (TV seriál)
Tokyo ESP (TV seriál)
Wonder Momo (TV seriál)
Širogane no iši: Argevollen (TV seriál)
2013 Coppelion (TV seriál)
High School DxD New: Gekkó kótei no Excalibur (TV seriál)
Little Busters! Refrain (TV seriál)
2012 Eureka Seven Ao (TV seriál)
High School DxD (TV seriál)
Kuromadžo-san ga tóru!! (TV seriál)
Little Busters! (TV seriál)
Mojašimon Returns (TV seriál)
Tari Tari (TV seriál)
Širokuma Café (TV seriál)
2011 Ano hi mita hana no namae o bokutači wa mada širanai. (TV seriál)
Hana-saku iroha (TV seriál)
Steins;Gate (TV seriál)
Tiger & Bunny (TV seriál)
Un-Go (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Cobra the Animation (TV seriál)
Major (2010) (TV seriál)
Stitch! Zutto saikó no tomodači (TV seriál)
2009 Aoi hana (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Tears to Tiara (TV seriál)
Šugo Chara Party! (TV seriál)
2008 ChäoS;HEAd (TV seriál)
Hakken taiken daisuki! Šimadžiró (TV seriál)
Hatenkó júgi (TV seriál)
Tytania (TV seriál)
Šugo Chara!! Doki (TV seriál)
2007 Nodame cantabile (TV seriál)
Potemajo (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)
2006 D.Gray-man (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kage Kara Mamoru! (TV seriál)
Pokapoka mori no Rascal (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Utawarerumono (TV seriál)
2005 Gallery Fake (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
2004 Kurau: Phantom Memory (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Gunparade March: Arata naru kógunka (TV seriál)
Kimi ga nozomu eien (TV seriál)
Mujin Wakusei Survive (TV seriál)
Učú no Stellvia (TV seriál)
2002 Ai jori aoši (TV seriál)
Džúni kokuki (TV seriál)
Hungry Heart: Wild Striker (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Maó Dante (TV seriál)
Patapata hikósen no bóken (TV seriál)
Petite pri Júši (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
2001 Mahó senši Louie (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Miami Guns (TV seriál)
Strašidelné historky (TV seriál)
1999 Gozondži! Gekkó Kamen-kun (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1994 Blue Seed (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Cooking Papa (TV seriál)
Salad džú júši Tomatoman (TV seriál)
1989 Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
Miracle Giants Dómu-kun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace