Reklama

Reklama

Dementia 13

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Zámožná rodina Haloranovcov plánuje rodinné stretnutie v ich obrovskom zámku. Dôvodom je zhoršujúci sa stav matky, ktorá postupne stráca zdravý rozum a tvrdí, že vidí duchov. Ich plány ale prekazí maskovaný vrah, ktorý začne vyvražďovať návštevníkov. Táto situácia začína postupne odkrývať temné rodinné tajomstvá a nikto z jej členov nie je v bezpečí. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (17)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Remake filmu z roku 1963. Novější verze se ubírá trošku jiným směrem než originál i tak ale u mě žádný ovace nesklidí. Tenhle podivnej mix slasheru a duchařiny mi vůbec nesedl. Pochválit se dá snad jen výběr lokace a větší krvavost než v originále. Když to ale shrnu tak mě ani jedna verze filmu " Dementia 13 " neoslovila. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Začalo to celkem solidně a i pak to vypadalo, že by se mohlo jednat o slušně krvavý slasher, byť bylo celkem jasné, kdo je vrah. Jenže pak se film trochu zaseknul. Zabiják sice vraždil, ale nebyl přitom moc nápaditý a ani té krve nebylo tolik. Nad vodou to drželi celkem sympatičtí herci a všudypřítomný mysteriozní prvek. Každopádně konec ta hluchá místa částečně vynahradil a do určité míry byl i překvapivý. Celkem fajn jednohubka. 60% ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Síce pozerateľný, ale zbytočný a dosť patetický remake starého, dobrého a nedoceneného Coppolovho filmu. Ten vo svojom čase ešte pôsobil neopozerane a zaujal svojou „slasher“ stránkou vlastne predtým, než sa (sub)žánrovo nadobro rozbehla. Toto mi typovo pripomínalo nedávny remake "Unhinged", ale bavilo ma to ešte menej a osobne nevidím žiadny dôvod na vznik ani na projekciu tohto filmu. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Originál si už bohvieako nepamätám, ale zo svojho komentu usudzujem, že na tú dobu (a rozpočet) šlo o znesiteľný, celkom OK horor. Remake je nudný, priemerné postavy, ľahostajní až nesympatickí herci, krvavé vraždy, slabý vrah, dobré prostredie odohrávania a finále, ktoré nie a nie skončiť. K tomu pár rozčuľujúcich blbostí (pri zväzovaní omráčeného človeka by som nabudúce radšej začal u rúk, nie nôh) ()

jkpj22 

všechny recenze uživatele

Jde o multižánrový horor který nabízí trochu slasher, trochu gore, trochu home invasion a trochu paranormalu (duchařiny). Rozhodl jsem se mu dát šanci, hlavně díky očekávané paranormální vsuvky. Slasher, gore a home invasion totiž nesleduji. Totálně disfunkční rodina mě udržela v pozoru až do poloviny filmu. Pak už je to víceméně home invasion, opět s prvky slasheru a goreu. Ta duchařina, kterou tam vložili, nabídne v druhé části filmu přinejmenším jednu silnou scénu. Závěr je špičkový. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama