Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Ukázka z filmu 14

Recenze (207)

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Megájvr hadr.... No tohle snad neni možný, to je na koukání něco tak blbýho, že by to nevymysleli a hlavně hůř nesehráli poslední ochotníci z Horní Dolní... Pominu-li všechno ostatní, co je špatně ( a že je toho mnoho), tak kdyby to mělo být "doopravdy" a dostal bych se do podobné situace, asi bych si sakra rozmyslel, jestli dám souhlas k tomu, aby mě během vyjednávání s policajtama někdo natáčel... Jinak dialogy na úrovni Soudkyně Barbarely......:p. Tfujtajbl vespolek. ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

A mě zdál se už odněkud býti povědomý Barrandovácký kouzelný zapomětlivý dědek, jemuž vlastním přičiněním v legendární epizodě, která jistojistě musela čerpat skutečný námět):-{( padaly ze stromu dolarovky místo zlatých hrušek/tohle by nedali společně dokupy ani Hitchcock s Carpenterem/aneb Nebezpečné vztahy přenesené na ulici v podobě tupých rádoby uniforem, jímž tu pouze a jenom chyběl exprtní všeználek HONZA,který MUSIL patrně rozdávat svá moudra za kamerou...z mého pohledu i jakožto bývalého mnohaletého"měštáka" si troufám takovouhle slátanou dokuudálost roku označit za příměs Tv ubohosti, bez jediné kapky patřičné hodnoty-v zahraničí pokud možno vytváří autentický formát s protokolem. ()

Reklama

Lenka.Vilka odpad!

všechny recenze uživatele

Je rozdíl mezi realitou a realitou. A je rozdíl v tom, co je reality show a co jenom show. Viděla jsem pouze deset minut a potom si šla něco otevřít, protože mi bylo zle. Jasně, dřív jsme koukali na Výměnu manželek, protože to bylo skutečný, ale teď tam všichni jsou, protože prachy, a těch deset dnů s tím debilem nějak daj. Ale nebyli (a stále snad nejsou) honorářovaní herci. Do háje, i ilustrační ze zpráv na nově jsou realističtější! A to se týká všech podobných pořadů. Když se pan Musil srdceryvně rozbreclčí nad osudy svých hostů a vy si řeknete: Hele, ale tu jsem viděl jinde, ne? Tohle není realita, nic z toho. Ano, dobře se u toho žehlí, protože mozek vyvíjí 0% aktivity, ale nedělejte z lidí blbce. Ale kde je kupec...tam jsou tyhle pořady. Když vím, že to je "hraná realita", přijmu to. Ale nepřesvědčujte mě o tom, že je to realita. Jsou slabší povahy, které se u toho rozbrečí a jsou dojati...a věří, že se to fakt děje... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

prej dokumentární a prej dokonce drama a dokonce s "reálnými' policisty...jak na televizi...myšleno televizní vysílaní...koukám fakt sporadicky,občas se objeví perla,od které prostě člověk nemůže odtrhnout oči a to je přesně případ Cajtů v akci,TV Prima se evidentně rozhodla jít cestou TV Barandov s heslem Hrát může kdokoliv (kdo má IQ vyšší jak 3,,,ale zase ne o moc) a tak opravdu hraje kdokoliv.Co na tom,že to hrání je absolutní tragédie a konkurovat mu může snad jen další "reality" show z Barandova.K realitě pak má tahle show asi tak daleko jako jako já k tomu být kosmonautem a přistát v noci na slunci,Být opravdu policajt,nevěděl bych jestli se smát,nebo mít tendenci jít tyhle reálné policajty postřílet za to,že ze mě dělají ještě většího debila než je obecné povědomí.Každopádně jako sitcom to funguje bezvadně a já bych strašně rád potkal někoho kdo věří tomu že je tohle realita (jakkoliv u nás je možný fakt všechno).Teď u se budu muset odmlčet,protože Poldové jsou opět v akci a já budu čekat,jestli se neobjeví Honza Musil a nevyřeší nějaký ten zločin...samozřejmě pomocí diskuze a útrpného výrazu...jako reality show 0%,jako komedie/parodie na realitu 80% ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Špatný sen todleto, ale realita nebude o moc lepší vážení, cajti mají dnes značně svázané ruce a občas působí stejně směšné jak ti tydýti v týhle sračce a někteří naši spoluobčané blbnou na kvadrát pořád stejně a myslí si že jim díky demagogracii a lžím vše projde. PS: Prosím doplnit žánr komedie a reality-show. Děkuji. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Žádný „policista“ ani člen štábu není při jízdě v autě připoutaný. (Karlosik_4)
  • V 16. epizodě 2. série se opakovaně objeví záběr na policejní automobil, který má nápis „Policie“ na dveřích přelepen nápisem „Filmová rekvizita“. (Žralok)
  • Policie ČR prohlásila, že na seriálu žádným způsobem nespolupracovala. [Zdroj: Policie.cz] (Dejvid17)

Reklama

Reklama