Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jung Sung-seok (Dong-wook Kim) pochází z bohaté rodiny, ale aby získal svou část dědictví, musí splnit otcovu podmínku – oženit se. U ženy, která se mu líbí, svobodné matky s malým synkem, zatím úspěch nemá, a tak to zkouší jinde. Na rande na slepo se seznámí s bývalou běžkyní Park Hae-joo (Sung-hee Ko), kterou zase tlačí do manželství její matka a tři bratři. Proto se dohodnou, že se na tři roky vezmou a pak rozvedou. Během svatebních příprav se však objeví nečekané komplikace a jejich skvěle promyšlený plán se začne hroutit. (LangiJ)

(více)

Recenze (2)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Jsem z toho trošku v rozpacích. Romantickou komedii si tedy představuju jinak, spíš bych to nazvala neromantickým filmem, protože humoru aby tam člověk pohledal a mezi hlavní dvojkou žádná chemie nefunguje. Ona v tom filmu vlastně moc nefunguje mezi nikým. Chvíli mi trvalo, než jsem přijala, jak scénáristé příběh vystavěli. Nedá se mu upřít zajímavě vyřešený konec, ale jinak mohli trochu ubrat - nové postavy se objevují jedna za druhou a ze začátku to bylo celkem nepřehledný. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Pozitiva: Líbí se mi, jak to skončí - zajímavě. Líbí se mi ústřední dvojice a je příjemné opět vidět Kim Dong-wook. Negativa: Překombinované. Příliš mnoho motivů a postav. Méně by bylo více. Nebo větší nadhled. Nicméně jako celek tento příběh dvojice, která se dohodne na fejkovém manželství, aby dosáhla svého, vůbec není zlý. ()

Reklama

Reklama