Reklama

Reklama

VOD (1)

Napínavý snímek od "krále hororu" Jasona Bluma pojednává o nebezpečích digitálního věku a rizicích, která podstupujeme, když své životy zveřejňujeme na internetu. Děj se točí kolem úspěšného youtubera Garretta (Keiynan Lonsdale) a jeho posedlé fanynky, z níž se stane fanatická stalkerka (Ema Horvathová), která se nezastaví před ničím, aby se ke Garettovi přiblížila. (HBO Europe)

(více)

Recenze (39)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak hodina je o ničem. On je známej youtuber, ona pošahaná fanynka a tak to nějak řešej. Cílovka pro tenhle film je jasná, takže mě ani nepřekvapuje, že mě to moc nebavilo. V závěrečné půlhodince dojde na nějakou konfontaci, která sice není bůhvíjaká, ale aspoň se začalo něco dít. herecky průměr a jediné, co vyloženě pobaví, je samotný závěr. 30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Like.Share.Follow.“ si sice bere docela zajímavé a v současné době aktuální téma, tedy stalking a nebezpečí moderních komunikačních technologií a sociálních sítí, ale podává to tak neskutečně nudným způsobem, že se na to skoro nedá koukat. Hlavní hrdina má být nablýskaný, všechno je vlastně hezké, nikde žádný pořádný hnus. Takhle si film na dané téma prostě nepředstavuju. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Internet je miestom, kde narazíte na mnoho rôznorodých charakterov. O tom sa presvedčí aj Garrett (Keiynan Lonsdale), ktorý je úspešným YouTuberom. Má milióny fanúšikov a to sa mu stane osudným, keď sa jedna z jeho fanúšičiek snaží získať jeho pozornosť za každú cenu a pred ničím sa nezastaví. - Tento moderný hororový subžáner fakt môžem, ale toto je velmi otravne natočené a postavy sú úplne nesympatické. Ja osobne PC hry už dlhé roky nehrám, ale asi nikdy nepochopím, ako sa niekto môže pozerať na iného človeka, ako hrá nejakú hru. Veď keď už tak si zahrám ja sám, nie? Ako horor to vôbec nefunguje a som z toho sklamaný hlavne preto, že Glennov Gersov minulý horor sa mi celkom páčil a toto bol výrazný krok dozadu. + herec z Outcast a The Belko Experiment + herečka z Ouija: Origin of Evil a Bedeviled ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Rozhodně si to nezaslouží tak nízké hodnocení jako to má. Viděl jsem daleko horší filmy než tohle. Jinak horor moc nečekejte 90 procent filmu je o chlápkovi co je věčně na netu a hraje tam s někým hry (fanoušci této´´ zábavy,, si přihoďte libovolný počet hvězdiček) nebo dělá jakoby vtipné videa a cca 10 procent filmu přinese rozuzlení. Hvězda dole za toho jeho kamaráda co vypadal jak Ed Sheeran a iq vypadalo,že má menší než placatý kámen P.s. je sice pěkné, že měl sledovanost 2 miliony,ale když potřeboval pomoct pomohla mu jen jedna cáklá kráva (navíc místo, aby zavolala policii radši dojela autem co by jako zmohla proti ženské s sekyrou) . 60 procent P.p.s. prej od krále hororů co se to tady potí za sračky Psychor se na tom nijak nepodílel pokus o vtip :-) ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Za vlasy pritiahnutý thriller, ktorý si len ťažko nájde cieľovú divácku skupinu. Obávaným killerom tu je jedna síce proporčne obdarená, no inak útla brunetka, ktorej špliecha na maják a poradiť si s ňou akosi nedokáže polícia ani miestni borci, majúci voči nej fyzickú prevahu a presilu. Like.Share.Follow zjavne poukazuje na nebezpečenstvo anonymného virtuálneho sveta a varuje pred fiktívnymi internetovými priateľstvami, táto výchovná stránka filmu však nemá žiadnu razanciu. ()

Galerie (7)

Související novinky

Seriálový Pán prstenů vítá další posilu

Seriálový Pán prstenů vítá další posilu

11.12.2019

Jen pár dní zbývá do premiéry dalšího velkého fantasy seriálu Zaklínač od Netflixu. Tím však souboj o „novou Hru o trůny“ zdaleka nekončí. V rámci pár let totiž dorazí hned dva velké konkurenční… (více)

Reklama

Reklama