foto

Abraham Benrubi

  • nar. 4.10.1969 (49 let)
    Indianapolis, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 When the Storm God Rides
2017 Heart, Baby
Like.Share.Follow
2016 Do posledního dechu
Jessica Darling's It List
The Belko Experiment
2015 Little Boy
2014 #Stuck
Then There Was
2013 A Country Christmas
Deep Dark Canyon
Friend Request (TV film)
Likvidátoři
2012 Ambush at Dark Canyon
Robot Chicken: DC Comics Special (TV film)
2010 Venus & Vegas
2009 1% (TV film)
Calvin Marshall
2008 Robot Chicken: Star Wars Episode II (TV film)
2007 Robot Chicken: Star Wars (TV film)
2006 Sebevrazi - Love story z onoho světa
TV: The Movie
Šarlotina pavučinka
2005 Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
2004 Nekecej a pádluj!
2003 Krajina střelců
2002 ZigZag
2001 Muž, který nebyl
War Story
1999 Dotyk naděje (TV film)
Out in Fifty
1998 Border to Border
I Woke Up Early the Day I Died
Lumpíci
Pokoušet osud (TV film)
1997 Král džungle
Pod přísahou
Talking Dessert
U-Turn
1996 Twister
1995 Kouzelný ostrov
Out There (TV film)
1994 Muž stínu
Přepadení na východě
1993 Program
1992 Na rozhraní
Ulice andělů (TV film)
1990 Diving In

TV seriály

2017 13. okrsek (TV seriál)
Výpadek signálu (E04)
Společná nenávist (E03)
Osobní záležitosti (E02)
Americký táta (TV seriál)
The Long Bomb (S14E18)
2016 Outcast (TV seriál)
From the Shadows It Watches (S01E06)
A Wrath Unseen (S01E04)
A Darkness Surrounds Him (S01E01)
Star Wars: Detours (TV seriál)
2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Four: Fugazi (S01E04)
Chapter Three: Blue Religion (S01E03)
Chapter Two: Lost Light (S01E02)
2014 Bosch (TV seriál)
Chapter One: 'Tis the Season (S01E01)
The Bridge (TV seriál)
Beholder (S02E11)
Eidolon (S02E10)
Rakshasa (S02E09)
další epizody (10)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Drobek (S02E13)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Systém v chaosu (S08E05)
2010 Happy Town (TV seriál)
Dallas Alice Doesn't Live Here Anymore (E07)
Questions and Antlers (E06)
Slight of Hand (E04)
další epizody (6)
Memphis Beat (TV seriál)
Team Unicorn (TV seriál)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
To, co děláme (S15E18)
Začátek konce (S15E16)
další epizody (4)
2008 Muži na stromech (TV seriál)
Charita (S02E09)
Pohotovost (TV seriál)
Svátky vzhůru nohama (S15E10)
Vyleč sám sebe (S15E07)
2007 Muži na stromech (TV seriál)
Bližší svetr než kabát (S02E08)
Moře hoře (S02E07)
Povedená veselka (S02E06)
další epizody (14)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
Válka s bloky - druhá část (S01E11)
Válka s bloky - první část (S01E10)
Chlaposance (S01E09)
další epizody (11)
Pohotovost (TV seriál)
Pokrevní příbuznost (S13E01)
21 salv (S12E22)
Není se kam ukrýt (S12E19)
další epizody (6)
2005 Americký táta (TV seriál)
Homeland Insecurity (S01E06)
Robot Chicken (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Ano (S12E09)
Neštěstí (S12E08)
Lidský štít (S12E07)
další epizody (12)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Noc před nadílkou (S11E09)
Běloch s tmavými vlasy (S11E07)
Strach (S11E04)
další epizody (10)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Všeobecný prospěch (S10E06)
Občas to nevyjde (S10E04)
Dopis pro Abby (S10E03)
další epizody (11)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Obětavost (S07E05)
Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
Nejbližší příbuzní (S09E09)
Řekni mi, co tě bolí (S09E07)
další epizody (11)
2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Trojúhelník (S05E11)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Poznat Tě (S05E22)
Odpovědné strany (S05E21)
Výpadek (S05E20)
další epizody (10)
Akta X (TV seriál)
Arkádie (S06E15)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Tvůrce zázraku (S05E10)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
Spravedlivý boj (S05E08)
další epizody (17)
1997 Náměsíčníci (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Přátelská palba (S04E03)
Něco nového (S04E02)
Ještě jeden na cestu (S03E22)
další epizody (10)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Bez mozku to nejde (S03E07)
Strach z létání (S03E06)
Duchové (S03E05)
další epizody (16)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
Peklo a velká voda (S02E07)
Tyhle dny (S02E06)
další epizody (17)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Dar (S01E11)
Bouře (S01E10)
Přísně tajné (S01E09)
další epizody (11)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Grace Undergraduate (S01E03)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Jimmyho rozchod (S07E25)
1992 Roseanne (TV seriál)
Halloween IV (S05E07)
1991 Ženatý se závazky (TV seriál)
Peggy je těhotná (1. část) (S06E01)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)

Dokumentární

2004 Beyond the 'Open Range'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace