foto

Abraham Benrubi

  • nar. 4.10.1969 (48 let)
    Indianapolis, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Heart, Baby
Like.Share.Follow
2016 Do posledního dechu
Jessica Darling's It List
The Belko Experiment
2015 Little Boy
2014 #Stuck
Then There Was
When the Storm God Rides
2013 A Country Christmas
Deep Dark Canyon
Friend Request (TV film)
Likvidátoři
2012 Ambush at Dark Canyon
Robot Chicken: DC Comics Special (TV film)
2010 Venus & Vegas
2009 Calvin Marshall
1% (TV film)
2008 Robot Chicken: Star Wars Episode II (TV film)
2007 Robot Chicken: Star Wars (TV film)
2006 Sebevrazi - Love story z onoho světa
Šarlotina pavučinka
TV: The Movie
2005 Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
2004 Nekecej a pádluj!
2003 Krajina střelců
2002 ZigZag
2001 Muž, který nebyl
War Story
1999 Dotyk naděje (TV film)
Out in Fifty
1998 Border to Border
I Woke Up Early the Day I Died
Lumpíci
Pokoušet osud (TV film)
1997 Král džungle
Pod přísahou
Talking Dessert
U-Turn
1996 Twister
1995 Kouzelný ostrov
Out There (TV film)
1994 Muž stínu
Přepadení na východě
1993 Program
1992 Na rozhraní
Ulice andělů (TV film)
1990 Diving In

TV seriály

2017 A.P.B. (TV seriál)
Signal Loss (E04)
Hate of Comrades (E03)
Personal Matters (E02)
2016 Outcast (TV seriál)
From the Shadows It Watches (S01E06)
A Wrath Unseen (S01E04)
A Darkness Surrounds Him (S01E01)
Star Wars: Detours (TV seriál)
2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Four: Fugazi (S01E04)
Chapter Three: Blue Religion (S01E03)
Chapter Two: Lost Light (S01E02)
2014 Bosch (TV seriál)
Chapter One: 'Tis the Season (S01E01)
The Bridge (TV seriál)
Beholder (S02E11)
Eidolon (S02E10)
Rakshasa (S02E09)
další epizody (10)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Drobek (S02E13)
2010 Happy Town (TV seriál)
Dallas Alice Doesn't Live Here Anymore (E07)
Questions and Antlers (E06)
Slight of Hand (E04)
další epizody (6)
Memphis Beat (TV seriál)
Team Unicorn (TV seriál)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
To, co děláme (S15E18)
Začátek konce (S15E16)
další epizody (4)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Svátky vzhůru nohama (S15E10)
Vyleč sám sebe (S15E07)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Obětavost (S07E05)
2001 Robot Chicken (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Trojúhelník (S05E11)
1999 Akta X (TV seriál)
Arkádie (S06E15)
1997 Náměsíčníci (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Ještě jeden na cestu (S03E22)
Náhodné činy (S03E20)
Dr. Hathawayovou, prosím (S03E19)
další epizody (8)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Bez mozku to nejde (S03E07)
Strach z létání (S03E06)
Duchové (S03E05)
další epizody (16)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
Peklo a velká voda (S02E07)
Tyhle dny (S02E06)
další epizody (17)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Dar (S01E11)
Bouře (S01E10)
Přísně tajné (S01E09)
další epizody (11)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)

Dokumentární

2004 Beyond the 'Open Range'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace