Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Contracted: Phase II sa začína tam, kde sa prvý film skončil. Riley (Matt Mercer) sa snaží nájsť človeka, ktorý je za prepuknutie nákazy zodpovedný, aby tak mohol zabrániť jej ďalšiemu šíreniu. Problémom je, že známky vírusu sa začínajú prejavovať na jeho blízkych i na ňom samom. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Phase 2 nadväzuje na prvý Contracted tak plynulým a prirodzeným spôsobom, že oba filmy pôsobia ako jeden súvislý celok. Dianie postupne naberá na intenzite, miera hnusoidnosti je opäť extrémne vysoká a príbeh sa tu podľa očakávania vyprofiluje do regulárneho zombie hororu so všetkými náležitými subžánrovými atribútmi. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zatímco v předešlém díle se rozpadala ona, tak tady se rozpadal on. Co se týče samotné přeměny, tak tady opět nebylo co vytknout, ale tvůrcům bylo jasné, že jen zkopírovat jedničku by asi nestačilo. A tak to řízli klasickým zombie béčkem a začali se pídit po původci nákazy. Jestli to byl dobrý nebo špatný nápad nedokážu zcela jistě říct, ale faktem zůstává, že dvojka sice nepůsobí jako parazit na úspěšném prvním filmu, ale zároveň nedosahuje jeho kvalit. 50% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prvá časť, bola pre mňa viac ako príjemnou hororovou záležitosťou, ktorá aj napriek utrhnutému koncu, mala svoju celistvosť. A hlavne mala grády a tajomno. Tu sa už len varí z vody a stále to nekončí. Možno som to aj čakal, ale nejako nedúfal. Prvá polovica má to svoje z jedničky, ten zvyšok má však diagnózu sequelitis. A vo väčšine prípadov, vieme ako to končí. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Phase II je plně navazujícím pokračováním poměrně kladně přijatého humusáckého hororu Contracted, přičemž nejvíc podstatné je to, že se nejedná o bohužel u sequelů často vídanou pouhou ždímačku původní dílu. V Phase II opouštíme smrsknuté hrací pole zatuchlýho kamrlíku, seznamujeme se s původem nákazy, která se začíná šířit jako virus. Pokračuje estráda hnisu a červů, ovšem neřekl bych, že se Josh Forbes pouští do většího hardcoru, než jsme viděli v díle prvním, ale zato mi přišlo, že sequel potratil punc nezávislé filmařiny Erica Englanda. Moc jsem od pokračování něčeho takového nečekal, ale dostalo se mi milého překvapení. 75% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Já těch pět prostě v rámci subžánru konečně napálím. První díl Contracted (3*) jsem viděl přesně před pěti lety a už si ho moc nevybavuji a od té doby jsem na podobné téma viděl např. Bite či nedávný Thanatomorphose, po kterým jsem si myslel, že už mě nic horšího/lepšího potkat nemůže. Vizuál perfketní, celkem fájn herci a Gore je na hodně vysoké úrovni, nečekal jsem až takovej brutální hnus. Líbila se mi i hudba a potěší i stopáž, která je prostě akorát a neměl jsem šanci se nudit. Pořádná prasárnička. Určitě bych přivítal třetí díl, na kterej nás v závěru navnadí. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Červy, ktoré sa tvoria pod Reillyho (Matt Mercer) kožou, sú v skutočnosti takzvané "superčervy", ktoré slúžia ako krmivo pre plazy. (ShortyIC)

Reklama

Reklama