Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zamilovaný pár (April Pearson a Karl Davies) si chce užít romantickou dovolenou v domu uprostřed opuštěné krajiny. Již před svým příjezdem ale nabydou pocitu, že je někdo sleduje. Brzy se oprávněně začnou bát, že v domě nejsou sami. (torture666)

Recenze (26)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový horor o mladém páru - Michaelovi a Rebecce, který si vyjel kamsi na samotu užívat sám sebe. Jenže po zastávce na benzině nabude Rebecca dojmu, že je někdo sleduje. Tento pocit zesílí, když se pak v domě, kam měli namířeno, začínají ozývat rozličné zvuky. Ve druhé části snímku sledujeme, co předcházelo jistým událostem a proč se věci děly tak, jak se děly, nikoliv že by šlo o náhody. Film staví především na atmosféře nejistoty a tísně, na níž má největší podíl hudba. Sex v náznaku, gore mimo kameru, herecké výkony mizerné. Snímek ale rychle uteče, a tak na jedno podívání proč ne. 2,5* ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Rozhodne lepšie ako posledný nudný "Caught". Jamie síce nenakrúca horory za silný rozpočet, ale čo sa týka príbehu či scenára, nikdy to nie je úplne blbé. Z tohto ťaží aj Fractured. Začína sa to ako road movie o sympatickom páriku na cestách. Keď však dorazia do výletného domčeka, majú čoraz viac pocit, že ich niekto sleduje. Takže to pokračuje celkom atmosférickým home invasion. Výsledok je napokon ešte viac prekvapivý, ako sa spočiatku zdalo. Ťažisko hororu je najmä jeho retrospektívna forma vyrozprávania celého príbehu, ktorá stojí na jednom jedinom zvrate. Ten je našťastie dostatočne funkčný na to, aby si udržal moju pozornosť, takže na jedno pozretie zaujímavá vec. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo na klasický bu bu bu Horor, no ale pak se nám začne odehrávat druhá strana příběhu a celkem překvápko, tedy alespoň do té doby, než se objevíme opět v domě, kde to bylo už celkem zbytečně natahované. Noční atmosféra je tu velkým plusem, kdyby se přidalo více na brutalitě, možná bych tu čtvrtou i přidal. Doporučuji pustit v noci. (62. hodnocení) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina nic moc. Mladý pár si užívá kdesi na samotě, kde občas zaslechne nějaké divné zvuky. Nebýt sympatických herců a trochy zvědavosti, nejspíš bych to odpískal. Nicméně pak přišel obrat, který vysvětlil zdánlivě zbytečné scény a film začal v mých očích šplhat. Nicméně je otázka, nakolik je to zásluha pouhého faktu, že se začalo konečně něco dít. At tak či tak, ten průměr to nakonec dalo. Ale mohlo být lépe. 50% ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Na první pohled se jedná o další teror, kterého se dočká sympatický pár britských cestovatelů. Chcípnutí auta doprovázené „náhodným“ setkáním jsme totiž všichni viděli už dobře stokrát. Stejně tak příjezd do domu, který by měl být opuštěný. Jenomže… Neznámý režisér James Patterson má nakoukáno a zuby nehty se snaží překvapit. Fractured je krátká hororová jednohubka, u které bezezbytku platí, že čím méně o ní víte, tím více si jí užijete. ()

Reklama

Reklama