Reklama

Reklama

Vražedná bilance

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Bankovnímu úředníkovi Jacobu Taskerovi hrozí ztráta zaměstnání, když dojde k přepadení. FBI má Jacoba na mušce, protože ho podezřívá ze spoluúčasti. A tak se Tasker rozhodne, že lupiče s pomocí souseda, penzionovaného policisty Richardsona, vypátrá… (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (48)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Koukatelné akční béčko, ve kterém Bruce Willis hraje vysloužilého policistu a radí svému sousedovi v honbě za bankovním lupičem jenž zabijí kohokoliv na potkání. Toho souseda hraje Frank Grillo a jeho povoláním je bankovní poradce, který má doma rajcovní samici (Olivia Cuplo) a kvůli ní obrací každý dolar. Doma řeší výdaje, a tak uvažuje o tom, zda se vzdá zahradníka nebo hospodyně ve svém luxusním domě. Už to vše nasvědčuje tomu, že tento film je vyloženě udělaný pro oko diváka. Jeho problémy ovšem teprve začnou, když do jeho banky vtrhne maskovaný muž s puškou a nejnovějšími věcičkami, které ruší telefony a veškerou elektroniku. Akční scény jsou působivé. Willis je dokonalý. Grillo do Willise ještě má daleko, ale i na něj se dá dívat. [399. hodnocení, 35. komentář, 38%] ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Akční béčko od režiséra co natočil Backtrace se Slyem mi sedlo nějak tak podobně.Akce je tu průměrná,děj ucházející ,ale za mě tu má málo prostoru Bruce Willis,neříkám,že Frank Grillo je zde špatný,jen,že by tomu sedlo víc akčního prostoru pro Bruce než jen závěrečná střela.Narozdíl od druhého jmenovaného filmu zde není Stallone,takže hodnocení je za mě nižší :-).Za mě tedy celkově 45% a dvě hvězdy. ()

Reklama

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Tento film ujde.Dávám 2 hvězdy a 40 procent.Willis je zde dobrý a je zde jako soused jedné americké rodiny a později dává otci od této rodiny instrukce,aby vyhrál nad nepřáteli a Willis je zde jako polda v důchodu a tento snímek má celkem dost akce a taky napětí...Sekundující herci jsou zde také dobří a ona rodina je docela sympatická a dcera od této rodiny má diabetes,ale diabetické koma nakonec na konci filmu přežije.Takže tento film je plný akce,přestřelek a napětí...Je to akční béčko s Willisem. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Postarší šulin s kšticí debila je svědkem přepadení banky. Zbytek filmu je z toho na sračky a potřebuje si o tom vykládat. V druhé polovině filmu přichází nesmyslné a stupidní přestřelky v nulovém ději, s traumatizijící režií. Zvažoval jsem dát 1 hvězdu za účast Willise, ale bylo to i s ním tak hrozné, že to nešlo. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Sterilne, ba až zúfalo pôsobí Millerov jednoduchý ako sopeľ naťahovaný film o sne americkej rodinky ( pre dramatizáciu deja s cukrovkou). Na jedno kopyto pôsobiace náhodné radenie scén s extrémne mizerným hudobným doprovodom. Policajtmi, ktorí nič netrafia, náhodných zásobníkoch. Úplne mimo pôsobiaceho Grilla. A deja, ktorý nezačal a ani neskončil. On nebol. Ten film nic nevysvetluje, je bez logickej narácie. A Millerovy nepomôže ani snaha obliecť zlého do DeNirovho obleku. (Videné 14.03.2020, Bdrip) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama