Reklama

Reklama

Vražedná bilance

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Bankovnímu úředníkovi Jacobu Taskerovi hrozí ztráta zaměstnání, když dojde k přepadení. FBI má Jacoba na mušce, protože ho podezřívá ze spoluúčasti. A tak se Tasker rozhodne, že lupiče s pomocí souseda, penzionovaného policisty Richardsona, vypátrá… (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (49)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Tento film ujde.Dávám 2 hvězdy a 40 procent.Willis je zde dobrý a je zde jako soused jedné americké rodiny a později dává otci od této rodiny instrukce,aby vyhrál nad nepřáteli a Willis je zde jako polda v důchodu a tento snímek má celkem dost akce a taky napětí...Sekundující herci jsou zde také dobří a ona rodina je docela sympatická a dcera od této rodiny má diabetes,ale diabetické koma nakonec na konci filmu přežije.Takže tento film je plný akce,přestřelek a napětí...Je to akční béčko s Willisem. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Akční béčko od režiséra co natočil Backtrace se Slyem mi sedlo nějak tak podobně.Akce je tu průměrná,děj ucházející ,ale za mě tu má málo prostoru Bruce Willis,neříkám,že Frank Grillo je zde špatný,jen,že by tomu sedlo víc akčního prostoru pro Bruce než jen závěrečná střela.Narozdíl od druhého jmenovaného filmu zde není Stallone,takže hodnocení je za mě nižší :-).Za mě tedy celkově 45% a dvě hvězdy. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicke podfinancovane becko so zaujimavym nametom s ktorym by v lepsich rukach mohol vzniknut solidny thriller. Ale Brian A. Miller je co? Packal, nemehlo a diletant v jednom. Nielenze za prd stoji technicka stranka s divnou roztrasenou kamerou a hnusnymi CGI prskavkami pri vystreloch, ale hlavne nedokaze vytazit poriadne napätie zo solidneho nametu o chlapikovi, ktory sleduje kvôli odmene serioveho lupica, ale namiesto toho, aby ho bonzol na policii, tak sa ulakomi na jeho lup, co vyvola patricne nasledky. Herecke obsadenie je slusne, ale herci nemaju co hrat. Chcelo by to ovela lepsie prepracovane postavy. Naviac Frank Grillo a Johnathon Schaech sa tak podobaju, ze som cely film rozmyslal, kto z nich hra kladneho hrdinu a kto toho zaporneho. Willis je klasicka vabnicka na divakov, aby si film aspon niekto stiahol. Ako hovori môj oblubenec. S basou piva a mechom chipsov sa to raz da vydrzat, ale potencial tu bol tentokrat ovela väcsi. 4/10. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Padouch přepadne banku a místní úředník má z toho takové trauma, až se rozhodne ho dopadnout, v čemž mu pomáhá soused policajt. Je to sice z ranku těch nejstupidnějších zápletek, ale v případě zloducha tu jistý potenciál byl. Jenže tady se víc než třčtvrtě hodiny Grillo vzpamatovává z šoku a ve světlých chvilkách vymýšlí, jak se dostat záporákovi na stopu, což se mu dost podivným způsobem nakonec povede. Když pak pak došlo na relativně dlouhou akční sekvenci, tak se bylo na co dívat, ale pak film zase sklouznul k nelogickému trdlování zakončenému stupidním závěrem. Willis sice v poslední době netočí Bůh víc co, ale tohle snad nemá zapotřebí. 15% ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

No to jsem si zase naběhl... Herecké obsazení velice lákavé, ale to je konečná. Viděl jsem řadu béčkových a možná i nějaký ten céčkový film, jež obsahovaly více akce a méně nudy. Nejvíc mě pobavil hlavní padouch, který většinu filmu trénoval střelbu, vypadal u toho jak profík a při finální přestřelce to asi valil slepýma, nebo se blbě vyspal - tak, či tak, na soutěž ve střelbě bych ho nenominoval. Za nápad tomu mrsknu jednu hvězdu, ale víc ani ťuk... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno