Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Někdejší vedoucí se vracejí do odlehlého letního tábora v Kanadě, kde před lety spáchali zločin, a zjišťují, že minulost ještě není pohřbena, jak si mysleli. (Netflix)

Recenze (14)

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna seriálu „Slasher“ není o moc horší než sezóna první, na druhou stranu už mi přišlo, že je to až příliš roztahané. Nějak už mi vlastně bylo jedno, kdo je vrahem. Ale musí se nechat, že bylo pořád skvělé vidět, jak se daří nějaké triky dotáhnout k až neskutečně odporné dokonalosti. Ale sem tam mi přišlo, že toho není tolik, kolik bych si u slasheru, navíc takto dlouhého, přál. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhľadom na lepšie hodnotenia pri prvej sérii som mala isté očakávania. Posledná epizóda bola ako tak fajn pre rozuzlenie, no zvyšok a tých 7 epizód bolo pre mňa neskutočné trápenie. Vyslovene som sa nudila, a i škrabkanie si análu a špáranie sa v nose mi pripadalo v tej chvíli ako rozhodne lepšie strávený čas, ktorý som bohužiaľ zabila práve týmto "skvostom". No a samozrejme zbraň s unlimited ammo úplna nádhera v tomto seriáli. Už po pár epizódach som si želala aby tam skapali všetci naraz a mohla som si tento seriál odškrtnúť ako pozretý. K ani jednej postave som si nedokázala vytvoriť žiadne sympatie. Samozrejme z jednoduchého dôvodu, všetky postavy boli banda debilov, a okrem toho, že si tam všetci išli na nervy, išli na nervy aj mne. Motta "Everybody is a suspect" sa tvorcovia držali naozaj doslova. Až na to, že ak nie ste zabrzdení je jasné, kto vrahom je, prinajlepšom s kým bude finále. Scény s minulosťou jednotlivých postáv tu vyskakovali na vás v každej epizóde ako polonahý verbal v prešívanom kabáte v parku. Samozrejme okrem dvoch. Takže nebolo to naozaj ťažké ani s mojím mozočkom a lá veľkosť vlašského orechu. Dokonca nebolo ani prekvapením, kto bude v jednotlivej epizóde na rade. Na to ani dedukciu Sherlocka Holmesa netreba. Sklamanie. ()

Reklama

Mythago 

všechny recenze uživatele

(Ne)klasická táborová vyvražďovačka prostoupená prvky coming-of-age příběhu, jež skončil tragédií. Slasheru se v jeho druhé sérii daří přestoupit stín žánru, který mu dal vzniknout a přináší psychologicky propracovanou podívanou, kdy se divákův pohled na jednotlivé postavy mění s každičkou odkrytou částí příběhu. Zatímco první série v tomto ohledu selhávala, kde to jen šlo, druhá je přesným opakem. Škoda jen toho vyloženě zbytečného shyamalanovského rozuzlení, které celou podívanou strhává o stupínek dolů. V hodnocení jsem se ale rozhodl to nereflektovat, jelikož krom posledního dílu jsem si všechny předchozí opravdu užil. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skupinka mladých ľudí sa vracia na chatu, kde pred piatimi rokmi pomáhali ako dohľad na letnom detskom tábore a spája ich mrazivé tajomstvo. Ani komunita,ktorá sa teraz o chatu a stredisko stará však nie je bez viny a každý má svoje tajomstvo.Tak sa začína párty vinníkov...Stručne bez spoilerov by sa táto séria dala opísať asi takto. Aj keď asi každý predpokladá, že práve Owenova matka bude za tým všetkym stáť,dlho som si myslel že ňou bude Renee. Aj vďaka dobrým vraždám 4*. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by druhá série byla oproti první až o tolik výjimečná a měla by se jenom opěvovat samou chválou. Její největší problém tkví totiž v tom, že se neskutečně táhne a nudí, díly Vám neutíkají a jenom už se modlíte aby tam někoho dalšího znovu zamordovali a byl konec dílu. Atmosféra, výkony a příběh je ale v konečném součtu více než kvalitní. Nicméně, jelikož jsem měl během sledování několikrát tendenci si vystřelit mozek z hlavy, nemůžu dát více než tři hvězdy. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama