Reklama

Reklama

Slasher

(seriál)
Kanada / Velká Británie / USA, (2016–2023), 30 h 19 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Aaron Martin

Hrají:

Katie McGrath, Brandon Jay McLaren, Steve Byers, Patrick Garrow, Christopher Jacot, Dean McDermott, Erin Karpluk, Rob Stewart, Jessica Sipos (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(40)

Řádění sériových zabijáků po sobě zanechává spoušť a jejich další oběti bojují v hororové sérii o život. (Netflix)

Recenze uživatele kaylin k tomuto seriálu (3)

Kat (2016) (S01) 

První sezona seriálu „Slasher“ má skvělý rozjezd, ale postupně ztrácí dech a nemá moc čím překvapit. Volí klasický vývoj zápletky, chce být zbytečně zamotaný a věnuje moc času epizodním rolím, jako je případ i šéfa policie, který kdyby zde nebyl, tak by se asi ani tolik nestalo. I tak ale ve mně zůstává chuť se podívat na další sezóny, protože by to třeba ještě mohlo překvapit. Minimálně dalšími skvěle provedenými vraždami. ()

Kdo za to může (2017) (S02) 

Druhá sezóna seriálu „Slasher“ není o moc horší než sezóna první, na druhou stranu už mi přišlo, že je to až příliš roztahané. Nějak už mi vlastně bylo jedno, kdo je vrahem. Ale musí se nechat, že bylo pořád skvělé vidět, jak se daří nějaké triky dotáhnout k až neskutečně odporné dokonalosti. Ale sem tam mi přišlo, že toho není tolik, kolik bych si u slasheru, navíc takto dlouhého, přál. ()

Slunovrat (2019) (S03) 

Třetí sezóna seriálu „Slasher“ ukazuje, že to má pořád smysl, že to ještě může být dobré, že to diváky může zaujmout. A to je jen dobře. Podobný seriál se mi líbí, i když je tak nějak jasné, že vyloženě nadšený z toho divák nebude. Ale kvalita je pořád nadprůměrná, a pokud chcete drsnou a zamotanou vyvražďovačku, tak ve všech třech sezónách tohoto kanadského seriálu ji dostanete. ()

Reklama

Reklama