Reklama

Reklama

Batman Ninja

  • Japonsko ニンジャバットマン
Trailer

Obsahy(1)

Batman Ninja cestuje napříč časem kvůli stroji času. Tento stroj přesune většinou Batmanových nepřátel do feudálního Japonska. Do této doby se nakonec dostane i Batman s pár spojenci. Mezitím si padouši zaberou a rozdělí území Japonska. Batman vyčerpá veškerou svou techniku skoro hned, a tudíž musí spoléhat na svůj intelekt a na své spojence. Jejich cílem je nastolit pořádek v Japonsku a vrátit se do současnosti. (kellne)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Tak tohle vůbec nesedlo. Při oznámení jsem byl z myšlenky nadšený, po traileru natěšený. No a po shlédnutí? Zklamaný! Stylizace je sice skvělá, avšak scénář tu vyloženě chybí. První půlhodina je pořád i docela nadějná, bohužel potom se do toho začnou pléct mech věci a začíná to smrdět průserem, jímž to do konce kratičké stopáže situace zůstane. Škoda! Nápad to byl dobrý. 40% ()

Gharr 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vznikl asi tahle. Parta scénáristů paří celou noc a nad ránem si dají něco voňavého na zub. Pak si jen tak z nudy pustí televizi a ejhle, jdou tam na přeskáčku animáče s batmanem a japonský anime. Hoši nezaváhají a pouští se do díla. Jak tak píšou, tak na ně začíná doléhat probdělá noc a jejich práce je čím dál tím těžší. Tvůrci nezaváhají a nakopnou se k vrcholnému výkonu pořádnou čárou s šurikenu a dokončí tohle geniální dílo, jenž současná generace nejspíš neocení a ta příští rovnou zatratí. Kdo neviděl celé, nepochopí. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zvrácený až bizarní příběh o tom jak Baťa a spol. skočí do doby feudálního Japonska. Doufal jsem v zemitou drsnou fantasy ve stylu Afro Samuraje, ale chyba lávky. Města se tu transformují na obrovské roboty na páru. Roboty na páru! Vizuálně je to sice naprostá špička, ale ty přihlouplé zvraty a laciné dialogy to strašně sráží. Finální souboj se samurajskými meči je ovšem prvotřídní. Za vidění to stojí. Dečka budou možná i nadšené. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Tak tunak Japonci prestrelili. Sa divím DC-čku, že im takúto hovadinu schválili. Celé sa to odohráva vo feudálnom Japonsku (vďaka cestovaniu v čase), su tam typické prvky anime, kombinujú sa tu ešte navyše aj Mechy (veľké roboty) a je to hlavne celé strašne detské - postavy komentujú prebiehajúce scény a súboje a používanie Deus-ex-Machina je tu na bežnom poriadku. Mám rád veškeré batmanovky, ale toto nie - fakt sa neoplatí týmto zabíjať čas. ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Podle traileru mi to připadalo jako adaptace celého Batmanova mythosu do feudálního Japonska. Jenomže on je to jen další bullshit o cestování v čase. Potěšil Gorilla Grood, kterému se pro jeho absurditu nedostává moc filmového prostoru, zbytek záporáků (kromě Jokera a Harley Quinn) naprosto zaměnitelná. Vizuálně to vypadalo (v jakémkoliv pauznutém záběru) moc hezky, akorát FPS kolísalo od koukatelného až po otravně malé, což bylo bohužel nejvíc vidět v bojových scénách a záběrech na obličej, takže to při sledování rušilo kdy mohlo. Nicméně pořád to bylo aspoň o třídu výš, než takový Berserk. Anglický dabing prý probíhal tak, že dostali šest stránek nepoužitelného scénáře, takže si asi 90% dialogů vymysleli, aby to vzhledem k animaci dávalo smysl. Japonská verze je prý lepší, ale hradoboty a opičího transformera nespasí nic... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (5)

  • Po útoku na batmanov úkryt Bruceovi zmizne brada a Selina má zrazu krátke vlasy. (toi-toi)
  • Když Robin hraje na flétnu, tak hraje úvodní znělku z filmu Batman (1966). (kellne)
  • Bojové scény byly točené s živými herci a poté předělány do filmu. (kellne)

Reklama

Reklama