Reklama

Reklama

Hotel Inferno 3: The Castle of Screams

Obsahy(1)

Po získání těžko dostupného prvku „Fire“ v Hotelu Inferno 2 (2017) se odsouzený hříšník Frank Zimosa (Rayner Bourton) stále nachází uvězněný v hnijící zdechlině, ztracený v srdci úplně jiného kruhu Pekla. Odhodlán shromáždit všech pět prvků, které tvoří lidskou duši a získat zpět své tělo, Frank a děsivý společník z minulosti se proplétají démonickými vrstvami tohoto nadpřirozeného středověkého vězení a hledají stopy. Může Frank sbírat „Ice“ – rozhodující druhý prvek své duše, a získat to, co vždycky chtěl? (JasonCZ)

(více)

Recenze (22)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hororový Father Ricci mi udělal předčasné vánoce a já mu za to z celého srdce děkuji! Den D a Italská renesance temného gotického hororu! Giulio De Santi svou trilogií Hotelu Inferno rozhodně udělal díru do světa a v rámci undergroundové tvorby je to bez debat to nejlepší, co kdy vzniklo ( Aktuálně 9,3 na IMDB !!!!) a druhý díl se na čsfd pyšní v červené barvě, což se v rámci amatérské tvorby nepodařilo nikdy nikomu. Po druhém dílu je zde opět vidět 4 letý progress v mnoha ohledech a já tu práci musím ocenit plným kotlem, protože takové fanouškovské hororové nadšení se fakt už dnes nevidí. Příběh navazuje na druhý díl, kde hlavní hrdina z podzemního pekla se dostává do atraktivního středověkého hradu ( Castle of Screams!) se zasněženým okolím, jehož úkolem je ukrást ledový element od strážce hradu ( Kyklop!) a je to opět hodinová řežba, při které mé hororové srdce skákalo radostí. 3. Díl víc než film připomíná středověké Rpgéčko, které si opět bere to nejvíc z Dooma a tentokrát i z God of War! Hlavní hrdina táhne na zádech torso mrtvé čarodějnice, která slouží jako vypravěč i poradce a tentokrát dojde na oblíbené herní lootování, craftění, upgrady, alchymie a je to podáno vyloženě úžasně. Sbíraní a nacházení různých zbraní a itemů ( hlava démona sloužící jako lucerna, christovy chcanky-kyselina, brokovnice, kde místo nábojů jsou oči démonů, prohnilé rukavice démona se zvýšenou regenerací života a mnoho dalšího! Je to skvěle natočené ( 14 giga udělalo své), kamera krásně zabírá všechny detaily ( Kulisy vyloženě boží), hudba opět temná a správně medieval! prostředí hradu a podzemních chodeb má taky své atmosférické kouzlo a krev na sněhu vypadá doslova lahůdkově. Ze záporáků potěší různí znetvoření farmáři, horníci, démonické slepice ( ty jsou perfektní) a různí další dobře vypadající démoni, kde ta ruční práce masek je až hmatatelná. Tentokrát musím pochválit i samotný děj, na kterém si tvůrci tentokrát taky dali záležet, né že by to bylo něco šíleně inovativního, zvratovitého a podobně, ale rozhodně je podán osobitým stylem a diváka zajímá jak se to nakonec vyvine. Cheesy hlášky z 1 a 2 nahradily hlášky sarkastické ( Vypij kalich z krve démona .. hmm nemáte někdo olivu? !!) a dialogy tentokrát rozhodně baví víc než kdykoliv jindy ( překvapivě i hlas hlavní postavy se zlepšil ) a samozřejmě tohle vše se řeší za pochodu při likvidaci protivníků, takže zábava zaručená. Jsem opět nadšený, je tady vidět kus obrovské poctivé práce, která moderním hororům výrazně chybí a já tleskám, odnesl jsem si zážitek jak už dlouho ne. Fanoušci Gore, RPG her a středověkých hororů budou v rauši jako já. A za 4 roky 4 díl !! Samozřejmě kdo čeká slow burn drama s úchvatnými hereckými výkony a oscarovým materiálem, tak to musí jít minimálně o 2 pekla jinde. Tohle je čistě fan service, který docení jen true fans.10/10. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Třetí část Pekelného hotelu jde ve stopách předchozích dvou částí. Tedy ne že bych nevěděl, co mě čeká, ale navnadil mě režisérův poslední počin - Little Necro Red, a tak jsem doufal, že třetí část Hotelu bude o něco lepší. Není. Opět sledujeme vše očima hlavní postavy jako v počítačové hře, která prochází útrobami hradu a masakruje rozličné démony, zrůdy a postavy. Problém je, že film je neúměrně užvaněný, a vždy než dojde na akci, je to jako přetrpět blok reklam. Ano, samotné masakry jsou standardně podařené, převládají mechanické efekty, což kvituji. Pro zpestření jsou zde podivné šílené slepice a démonci v podobě jakýchsi krabů. Zubatá monstra jen tak cvakají zuby a nejvíce rozmašírovaných je až v poslední čtvrtině. Krev stříká nejen z obětí, ale i z hlavní postavy. Povedená je maska čarodějnice, co tak trochu připomíná mumii. Jako u předchozího dílu je dobrá rovněž hudba. Obávám se však, že čtvrtý díl vynechám, jelikož další recyklaci nemusím. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Čistá, bohapustá GÓROVINA, akurát nie príliš poňatá v rámci "reality", níbrž v roli fantázie na postavách "z iného sveta", ktoré miestami pôsobia viac vtipne, než hororovo. Z celkového hľadiska sa to drží v schéme jedničky i dvoječky, čiže pohľad prvej osoby je opätovne jasne daný, a tak sa už žiadne "prekvapenie" nekoná. Každopádne, "Hotel Inferno" má a aj bude mať svojich fanúšikov v rámci žánru, a Ja sa ani nečudujem, lebo ako "amatérsky" počin, ide určite o projekt, ktorý si zaslúži pozornosť. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Za brutálny a asi najbrutálnejší Gore v rámci filmov, čo som asi videl, myslené na celú sériu, keďže to hodnotiť ako jeden film nemá zmysel. Slabšie ako druhá časť, ale je ťažké hodnotiť niečo, čo v pohode mohlo dostať odpad. Opäť dávam bod len a len za gore, všetko ostatné je totiž na odpad, ako vlastne aj pri každom filme zo série. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ve trojce už je to vyloženě videohra. Frank i tady pochopitelně krosí démony a se svojí kámoškou čarodějnicí objevují stále nové a nové levely Pekla, hromadí zbraně a kvéry si různě vylepšují. A je tu samozřejmě zase spousta krve, slizu, vnitřností a roztodivných potvor. Ne tak intenzivní a zběsilé jako dvojka, ale pořád se jedná o zábavný úlet. Docela se těším na čtvrtý díl. 70% ()

Reklama

Reklama