Reklama

Reklama

Mezi světy

  • USA Between Worlds (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hlavní postavou filmu je Joe (Nicolas Cage), řidič kamionu, smolař, pronásledovaný vzpomínkami na zemřelou manželku a syna. Potom však potká Julii (Franka Potente), ženu, která je schopná komunikovat se zemřelými. Julie využije Joa v zoufalé snaze najít ztracenou duši své dcery Billie (Penelope Mitchell) ležící v kómatu. Ale duch Joeovy mrtvé ženy Mary (Lydia Hearst) se ukáže silnější a zmocní se těla v odhodlání vyřídit si své nevyřízené účty ve světě živých... (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Cage poslední dobou jede v solidních haluzích, ale toto mě jaksi neoslovilo, navíc jsem tak úplně nepobral o co tu jde. Cage škrtí ženskou přivolá tím její dceru ze světa mrtvých. Pak jí šoustá, pak jí zase šoustá. Pak zjistí, že se do její dcery převtělil duch jeho manželky, tak šoustá i její dceru, ale duch manželky se mu chce pomstít. Že jste z toho zmatení? To nic z toho si nic nedělejte pár dobrých momentů to má a naštěstí jen krátkou stopáž, ale když už chcete vidět ujetýho Cage z poslední doby, tak si radši dejte Mamku a Taťku, nebo Mandy.35% ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Between Worlds působí zcela zaměnitelně s jakoukoliv (pod)průměrnou epizodou hororově laděných televizních seriálů devadesátých let, a to jak po technické, tak po dějové stránce. Vlastně si od začátku říkáte, zda to je úmyslně tak zlé a zastaralé, či jde o nějaký podvratný vtip. Já jsem přesvědčen, že to zlé prostě je, naštěstí to Nicolas Cage dokáže bombasticky okořenit svým svérázným herectvím a výbornými hláškami, což z jinak otřesně fádního filmu dělá nezapomenutelnou záležitost, kterou si lze užít. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ach jo, opäť raz niečo, čo dokazuje, ako veľmi musí byť Nicolas Cage zúfalý, keď prikývne na bársakú sračku. Konkrétne tento príklad je len o kúsok lepší ako tá najlepšia časť rodinných prípadov na TV Narkóza, čiže je to už na pováženie. Urputné borenie sa nijakými hereckými výkonmi, otupenou technickou stránkou a scenáristickou nemohúcnosťou, korunovala záverečná scéna s ohňom, kedy som nestačil od údivu otvárať ústa. Na hranici odpadu, ale len protekčne a prízemne, lebo Nicolas Cage... 30/100 ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Četl jsem že to na festivalech sklidilo potlesk ale nevěřim tomu, ledaže by se všichni plácali přes hlavu že tuhle sračku vydrželi do konce. Je to nudný, nezáživný, kamera absolutně bez nápadu, scény se vlečou, nic se neděje, do toho tam Nic Cage každý dvě minuty šoustá což je poprvý vtipný ale postupně se to dost rychle ohraje. Příběh je naprostá hloupost. V pár momentech to asi chtělo bejt cool ale spíš to vyznělo trapně. Je tam jeden nenápadnej meta joke na Cage a on sám se na konci jen tak mimochodem docela luxusně podpálí digitálním ohněm, takže když už nic, tak přetáčejte na posledních pár minut. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Dobré duchařské téma bylo pokažené slabým scénářem, což je veliká škoda. Jak skvěle by se takový příběh dal rozehrát v rukou schopnějších tvůrců! Scéna, jak chlápek při souloži předčítá své partnerce z pornografické knihy, byla komická, ba přímo trapná. Zakončení filmu pokládám za totální fiasko. – Mimochodem, vymístění do astrálu vyvolané hypoventilací v důsledku škrcení je docela kuriozitou, ale není to nesmysl. Nicméně k podpoře tohoto procesu se mnohem častěji používá hyperventilace, která se nacvičuje v kurzech holotropního dýchání. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno