Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pastor David Hill (David A.R. White) je propuštěn z vězení. Někdo ale prohodí oknem jeho kostela kámen, což zapříčiní požár a smrt jeho blízkého přítele Judyho (Benjamin Onyango). Univerzita, na jejímž pozemku kostel stojí, toho využije a chce kostel definitivně zbourat. Pastor David se ale rozhodne bojovat a na pomoc si povolá svého bratra, právníka Pearceho (John Corbett). Boj za záchranu kostela začíná. (KrestanFilms)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (5)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ako priaznivec kresťanských filmov som sklamaný. Niektoré výroky boli super, ale film ako celok ma neoslovil. Možno preto, že u nás sa dodnes cenzurujú kázne (jedná sa primárne o vnútrocirkevnú cenzúru) a pred 30 rokmi štát zakazoval bez jeho súhlasu slúžiť čo i len omšu. Myslím, že viera človeka nezávisí od toho, či mu štát garantuje slobodu vyznania alebo od toho, či dajú zbúrať kostol kam chodil. Viera je o vzťahu jednotlivca s Bohom. Je skvelé, keď ju chcete a smiete verejne prejaviť, ale nie je to nevyhnutne nutné pre spásu. ()

ESW odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto filmu neni skutečně nic, co by mohlo zaujmout. Kdyby buh nebyl mrkev, určitě by si to s reziserem vyridil. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dnes je okrúhle 370. výročie podpísania Vestfálskeho mieru, ktorý ukončil 30-ročnú vojnu, posledný veľký nábožeský konflikt na území Európy. Stála život asi 8 miliónov ľudí nielen na bojiskách, ale pri rabovaní, hladomore a epidémiách. V Čechách a na Morave klesol počet obyvateľov z 2,5 milióna na 1,4 milióna. Inde boli straty ešte masívnejšie. Vo Falcku ostalo zo 100 000 obyvateľov len 2000. Asi 6000 obcí bolo zničených len v Čechách. Jeden zo švédskych veliteľov, plukovník Adam Pfühl, sa dokonca chválil, že sám dal vypáliť asi 800 dedín. Nemecký historik Jürgen Kuczynski uvádza, že v nemeckých oblastiach bol pomer mŕtvych k celkovému počtu obyvateľov počas tridsaťročnej vojny najmenej 15-krát vyšší, než v 2. svetovej vojne. A prečo to píšem sem? Pretože k filmu nie je čo. ()

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejhorší ze série. Zmizelo cokoliv zajímavého. Někdo si řekl, že to chce poselství trochu schovat a poselství se vypařilo. Což by bylo jedno, kdyby to nebyl strašně nudnej a špatnej film. ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Ano, i tento, v pořadí už třetí díl, nese jisté poselství. Ukazuje, že pochybnosti a omyly jsou součástí našeho života. Že přes to vše ale máme jít dál, ptát se, hledat, a hlavně milovat. A o detaily se už postará Bůh. Neboť: Víme, že všecko napomáhá k dobrému těm, kdo milují Boha, kdo jsou povoláni podle jeho rozhodnutí. Římanům 8:28 Pro mne byl ale tento díl rozhodně nejslabší. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Galerie (107)

Reklama

Reklama