Reklama

Reklama

Recenze (10)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď som dopozeral México Bárbaro 1, tak som si povedal, že do dvojky nepôjdem, lebo to bude taká sračka ako jednotka. Lenže dnes mi drblo a mal som chuť na niečo šialene a bláznivé a tak, že skúsim. No skúsil som a výsledok je o čosi lepší ako jednotka, aby som bol presný o 1*. Ja toto, ale nepochopím, niektoré poviedky tak super začali ako hned prvá o vojakovi a vzápätí sa tam zjavil, akože diabol v hroznom prevedení a bolo dobojované. A to by som mohol pokračovať, ale na to nemam ani náladu ani čas. Najlepšou poviedkou u mna bol satansky rituál a vzápätí slušná splatter jazda, ktorá sa, ale tiež neobišla bez chýb V tomto prípade to boli hlavne triky, tie boli fakt na zaplakanie, ale i tak to bola najlepšia poviedka. To už o niečom svedčí. Slabé 2*. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Dám za tři, ať nežeru, ale jednička mě bavila víc. Z tohohle cyklu se mi nejvíc líbila povídka Vitriol, a pak ještě celkem ta první, o nespravedlivé vojenské popravě. A zatímco píšu tenhle komentář, zbytek mi už pomalu vyšumívá z hlavy. Buď byly příběhy příliš groteskní, nebo příliš křečovitě "rádoby" šokézní, namísto aby byly především horrorové. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

México Bárbaro II, opět 8 povídek, o půl hodinky kratší, opět velké díky za titulky "olasek". První povídka - "Voják Juan" který je zabit neoprávněně a v pekle mu dá ďábel šanci se pomstít, rychlovka, solidní začátek - 3* Druhá povídka - "Odplata" frajerka byla zdrogovaná a znásilněná, porodila dceru, kterou pak utopila ? Nevím, každopádně slabá povídka - 1* Třetí povídka - "Pozole" (mexická polévka), příběh o dost úchylné rodince, s ještě úchylnějším tatíčkem, kterému připraví na narozeniny krásnou pomstu. Hodně Wtf povídka - 3* Čtvrtá povídka - "Ohnivé koule" vyloženě porno povídka, sexy (pěkný holky) a zároveň dost nechutný (kouření péra do krve) , tahle byla hodně fajn - 4* Pátá povídka - "Kyselina" příběh o modelce, která zjistí, že jí na jedné párty znásilnil fotograf, celkem nuda, nechápal jsem proč si znetvořila obličej, když ho stejně zabila - 2* Šestá povídka - "Nespi" tohle byla nejnudnější povídka, v hlavní roli dítě a klasický bu bu bu příběh. Tuhle jsem přetáčel, nedalo se - odpad. Sedmá povídka - "Už je čas" tahle mi přišla nejvíc amatérská. Dvě holky, které provedou kletbu na své nenáviděné kamarádky. Stříkající digitální krev, sice pobavilo, ale to je asi tak všechno - 2* Osmá povídka - "Exodontia" tady to Ortega napravil, jelikož v jedničce to byla od něho nejslabší povídka, ve dvojce jasný vítěz. prostituce, drogy, špína, hnus, ustřihnutí prstu TOP scéna, spousta krve. Za mě asi i nejkrutější povídka z obou dílů - 5* Sečteno, podtrženo 2,5. No, Lepší jak jednička to celkově asi není, tam jsem odpad povídce nedal, ale zde zase byla 5* + celkově o půl hodiny kratší. No, nebudu zlý a tu trojku, ač slabší, tak dám. México Bárbaro III, prosím !! (17. hodnocení, HD) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podobně jako u jedničky mě tématicky bavily všechny povídky. Jen to zpracování bylo tentokráte horší. Nespravedlivě popravený voják mstící se ze záhrobí se mi líbil. Terorizovaná rodinka vyřizující si účty s tyranským otcem byla dokonce parádní. Na scénu se dostal můj oblíbený holčičkový duch, ačkoliv tady to mohlo být lepší. No a chuťovka s puberťačkami a mocnostmi pekelnými byl také fajn. Ten zbytek mě nijak zvlášť, což je třeba u pekelného porna trošku škoda. celkově čistý průměr. 50% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Antológia, 8 poviedok. Prvá (Juan) o navrátilcovi z hrobu neurazila ani nezaujala. Druhú (Paidos Phobos) o jebnutej matke a duchovi by som nazval najväčšou sračkou celého filmu. Tretia (Potzonalli) konečne potešila, psycho rodinku a kanibalskú porcovačku totiž nikdy neodmietnem. Štvrtá (Fireballs) je len priblblá erotická komédia s nadržanými satankami, ktorá sa vážne brať nedá. Piata (Vitriol) o traumatizovanej ženskej sa pokúsila zaujať skôr psychologicky... ale nezaujala. Šiesta (Do Not Sleep) o chlapcovi, ktorý až príliš veril poverám svojej babky, vyzerá spočiatku nádejne, ale vyvrcholenie mohlo byť intenzívnejšie. Siedma (Its About Time) je opäť vtipný splatter o satanskej pomste, ktorý viac potešil ako nepotešil, len treba odpustiť poriadne amatérske triky. A posledná ôsma (Exodontia) je úplný vrchol a to najlepšie, čo antológia ponúka. Drogový, halucinogénny trip s perfektným spracovaním. Takže 3 a 8 - super, 2 a 4 v podstate blbosti, ostatné priemer. Na 3 to vyjde, ale jednotka sa mi zdala o niečo lepšia, čo sa vlastne dalo čakať. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama