Reklama

Reklama

What Keeps You Alive

Trailer 2

Obsahy(1)

Na víkendovou chatu uprostřed hlubokých lesů přijíždí Jackie (Hannah Emily Anderson) se svojí manželkou Jules (Brittany Allen). Tam se setkává se svojí kamarádkou z dětství Sarah (Martha MacIsaac). V dětství prováděly jeden průšvih za druhým. Jenže to vypadá, že Jackie ukrývá daleko temnější tajemství, než jen změnu jména z Megan. Hrozí všem nebezpečí, které si neumí nikdo ani představit?! (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (51)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Minihan se zřejmě rozhodl, že postupně zpracuje všechny hororové podžánry a ani v tomto případě to není úplně marné. prostředí lesa a chajdy bylo podařené, některé prvky charakteristické pro lesní naháněčky také nebyly k zahození a záporačka byla dokonce výborná. Horší to bylo s její protihráčkou. Brittany Allen mě bavila svým hláškováním v It Stains the Sands Red, ale tady jsem jí měl chuť majznout hned od prvních záběrů. Nejde ani tak o mužatkovitou vizáž, jako spíš o to, že je její postava úplně blbá. Jasně, v béčkových hororech přežívají i větší idioti, ale tohle se klasickým béčkům trochu vymyká a o to víc ta blbost bije do očí. Trochu víc zapracovat na scénáři a mohlo to být u mě i v čevených číslech. Takhle je to jen lepší průměr. 60% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Fajn film, potešilo ma, že mi viac krát pripomenul môj obľúbený "Haute Tension", akurát s úplne inými zvratmi. Ináč je to veľmi pekne natočený, perfektne odohratý a po väčšinu stopáže dosť svižný, malý horor, ktorý by som hodnotil vyššie - nebyť toho finále. Tam mi to už celkom nesedelo; čo by som rád videl ostalo off-screen a namiesto toho sa následne začali objavovať veci, ktoré som tam vôbec nepotreboval. Ale to je len môj subjektívny názor, inému možno takéto odlišnosti práve sadnú. Tak či onak, solídne 3*. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dvě lesbičky jedou oslavit své roční výročí manželství na chatu uprostřed ničeho, ovšem jedné z nich začne brzy solidně hrabat, hříchy z minulosti pomalu vycházejí najevo a manželka je nyní v ohrožení života, jelikož její polovička dostává psychotic break a jde přes mrtvoly. Poměrně svižná survival thriller jednohubka, která sice ničím vyloženě nestrhne, ale zároveň vůbec neurazí. Líbila se mi hudba, občas šlape hezky napětí a finále je vcelku fajn, takže jako jednohubka strávitelná záležitost. 60% ()

griph 

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ Psychoška? Sou.. musím přiznat, že se mi to líbilo, obzvláště scény při ultra fialovém světle a hře na piano. ..avšak.. to co předváděla Brittany bylo tak strašně debilní, že si musela dát dávku peroxidu vodíku taky! Protože tohle bylo fakt moc.. film by mohl mít klidně 30 minut, nebýt tak debilní postavy.. to je vpodstatě jediným mínusem, ale vzhledem k tomu, že je tam celý děj, tak to kazilo celý dojem a mám teď dilema jestli tomu nehodit odpad! Nejspíš byl problém na straně Colina, jelikož měl probebly nějakej 3400 IQ nápad, ale aby došel až do finiše, musel udělat z vedlejší postavy úplného debila.. :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nějaké velké naděje jsem do kanadského snímku „What Keeps You Alive“ nevkládal, ale dokázal mě už na začátku zaujmout prostředím, které je prostě krásné s hezky se na něj kouká. A do toho vlétne příběh dvou postav, o moc víc jich není potřeba na celý film, jejichž idylka se změní v nejhorší chvíle života. Z hororového hlediska je příjemné, že zlo nepřichází z vnějšku. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V raných fázích vývoje filmu byli hlavními postavami manžel a manželka, nikoliv pár lesbiček. (Homerking)

Reklama

Reklama