Reklama

Reklama

What Keeps You Alive

Trailer 2

Obsahy(1)

Na víkendovou chatu uprostřed hlubokých lesů přijíždí Jackie (Hannah Emily Anderson) se svojí manželkou Jules (Brittany Allen). Tam se setkává se svojí kamarádkou z dětství Sarah (Martha MacIsaac). V dětství prováděly jeden průšvih za druhým. Jenže to vypadá, že Jackie ukrývá daleko temnější tajemství, než jen změnu jména z Megan. Hrozí všem nebezpečí, které si neumí nikdo ani představit?! (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (51)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak a je to tady, ode dneška mám smrtelnou hrůzu ze zrzavých sexy lesbiček, co by se mnou chtěly strávit víkend na samotě u lesa a říkaly mi jak mě milují. A to všechno kvůli Hannah, která tu chladnokrevnou, lesbickou, sociopatickou, sebestřednou, sadistickou ultra svini zahrála neskutečně po pyči. První polovina filmu je buddží, z psycho manželky jde strach (starostlivé volání a hledání v lese a následná změna a hned zas zpátky do "role", píííčo já měla husinu jaká je to svině) a opravdu ty její prázdný pohledy ve mně budily děs. Regulérně na férovku přiznávám, že bych byla posraná strachy kdyby mě tohle nahánělo po lese. Jasných pět hvězd? VŮBEC NE !! Proč? Protože buddhožel postava té hodné manželky, kterou hraje Brittany je tak neskonale debilní a druhá polovina filmu jde tak strašlivě do píči až to paroduje samo sebe - Můžu jí zabít, neudělám to, teď může zabít ona mě, ale neudělá to, teď zas já jí, ale neudělám to, teď zas ona mě, ale neudělá to, a teď já jí ale....kurva to si dělaj prdel? Nejvíc vtipný na tom je, že psycho Hannah debilní Brittany zabít chce, ale prostě si zandala do palice, že jí shodí ze srázu a přes to vlak nejede a debilní Brittany Hannah zabít chce, ale nemá na to koule bo píču bo, jak bylo už několikrát psáno, je debilní. To nicméně nemění nic na tom, že ta první polovina je námrd a Hannah v roli Jackie je jedna z nejvíc psycho hrůzu budících zvrácených sviní, co jsem kdy viděla. Z toho jejího výrazu neusnu, mně je regulérně blbě... Ale stejně je šukézní...Jdu se houpat do rohu, mumlavě zpívat a brnkat si na kytaru Bloodlet Demon Inside (u té scény s kytarou vypadala taky kurva děsivě) . ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Lesbický párik si to namieri na výlet na chatu, do lesov, k jazierku. Akurát že jedna z nich je sériová vrahyňa, takže prvé výročie ich manželstva a všetky radovánky sa veľmi rýchlo skončia. Kvalitná kamera, fajnový soundtrack, solídne herecké výkony, samozrejme nechýbali vraždy a naháňačky po lese. Tento vlastne hororový žáner milujem. Len ten scenár tradične pokrivkával. Spočiatku to vyzeralo na klasický lesný survival, ale v druhej polovici som si už musel zakrývať oči nad tuposťou toho celého. Aspoň že rozuzlenie je celkom zaujímavé. Hodnotenie sa v mojich očiach behom filmu pohybovalo od 2 do 4, takže to uzavriem neškodným priemerom. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

2 lesby si vyjdou na výlet na chatu k jezeru. Jedné tam začne hrabat (jí už hrabalo dříve, ale tam se to u ní projevilo ve velkém) a snaží se zabít tu druhou. Totálně průměrná záležitost,která začne nudit zhruba po 20 minutách kdy se z slušně rozjetého survivalu stane psychologická záležitost a vše jde tím do kopru. 40 procent za konec a dvě vraždy. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Tak takhle směšně blbej film se vídá málokdy. Hraje si na umění, ačkoliv mu sláma čouhá z každé scény a jeho logika se bortí pod tíhou běžných klišé. Dokonce je tam jeden okamžik (zpomalená scéna s podříznutým hrdlem), který bych si nebál zařadit k tomu nejblbějšímu, co najdete v dějinách filmu. Ovšem lhal bych, kdybych tvrdil, že se to nedalo dokoukat. 🎬 35% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dvě lesbičky jedou oslavit své roční výročí manželství na chatu uprostřed ničeho, ovšem jedné z nich začne brzy solidně hrabat, hříchy z minulosti pomalu vycházejí najevo a manželka je nyní v ohrožení života, jelikož její polovička dostává psychotic break a jde přes mrtvoly. Poměrně svižná survival thriller jednohubka, která sice ničím vyloženě nestrhne, ale zároveň vůbec neurazí. Líbila se mi hudba, občas šlape hezky napětí a finále je vcelku fajn, takže jako jednohubka strávitelná záležitost. 60% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V raných fázích vývoje filmu byli hlavními postavami manžel a manželka, nikoliv pár lesbiček. (Homerking)

Reklama

Reklama