Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Nakonec milé překvapení. Ten film má (hlavně v první polovině) fakt strašně rychlé tempo a alespoň docela zajímavé (leč ultra debilní) postavy. Herecké výkony taky ok, scénář by mohl být lepší ale i tak je film průměrný, v těch emotivnějších pasážích dokonce dobrý. V závěru to začne být trošku divné, slabší takže to dám za slabší tři hvězdy. ()

PocahontasM 

všechny recenze uživatele

Další romance, která se mi tentokrát líbí kvůli hereckému vystoupení Joey King. Není to představitelka sexbomby ani stydlivé krásky. Hraje přesvědčivě. Je to typická prdelatá, prsátá holka, co hraje fotbal. Je trochu jako kluk v sukni, protože jí zemře máma a nemá jí kdo radit s holčičími věcmi (až teda na kamarádku její matky, která jí ale vlastně vůbec neradí :D ) ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nemal z niečoho také zmiešané pocity. Prvá polovica bola hrozná - teatrálna zlátanina, akých produkuje americká teenage comedy produkcia každoročne desiatky. Jedinou prednosťou boli čiastočne fajn dialógy, ktoré sem tam vykúzlili aspoň úsmev na tvári. A potom to prišlo, aj keď to bolo viacmenej očakávané, ale od istej chvíle sa prihlúpla komédia začala postupne meniť na vcelku zaujímavý a emocionálne vypätý film. Aj keď som skôr čakal, že sa tu vyvinie skôr nejaký trojuholník lásky, ale napokon to bolo o kus inšie a dilema bola na svete. Vôbec som to Elly nezávidel, že sa musela rozhodovať v takýchto súvislostiach. Ľudí ako Noah moc nemusím, ale Lee nebol so svojim sebectvom o nič lepší. Ani by ma nenapadlo, že film tohto typu ma dojme až k slzám... Škoda tej prvej polovice, ktorá bola na môj vkus poriadne trápna. Druhá to však spoľahlivo zachránila. ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Joey King a Jacob Elordi tu proste hrali tak dokonalú dvojku že sem si myslela až se štestím počůrám. Stánek s polibky který vymysleli nemá chybu, Joey je proste mrtě jebavá malá kundachen a Jacob alias Noah je proste borec ktorý El ohromí jen co po ní par krát hodí bicákem a ona v tu sekundu zvlhne jak kdyby právě pustili vodopád. Ještě k tomu jej mentálně retardovanej kamarád Lee s kterým chodí do tej istej pakarni je celkem v pohode, buddhožel se mi film tak libil že jsem ani čůrat nešla do konce filmů a žrala (jo opět) čipsy. Kurva tohle vidět v kine! ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Pokud od tohoto filmu čekáte nějaké bohaté životní obohacení, tak ho ani nezapínejte. Je to taková fajn teen komedie na nudné nedělní odpoledne. Klasický předvídatelný film. Ale já mám takové docela ráda, takže mně se to líbilo. Ale fakt nesmíte čekat příliš. Prostě mladá holka má nejlepšího kámoše, se kterým si určili pravidla, například nezamilovat se do sourozenců, no a ona se zamiluje do jeho staršího bráchy.. No, tak co čekáte :D ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Scéna, kdy je Elle po škole, velmi nápadně připomíná film Snídaňový klub (1985). Studenti sedící v místnosti se podobají nejen vzhledem a oblečením, ale dokonce mají i podobný zasedací pořádek. Dívka vpředu u okna připomíná postavu Claire (Molly Ringwald) a chlapec za ní Johna Bendera (Judd Nelson). Přímo za Elle pak můžeme vidět ve svetru dvojníka Briana (Anthony Michael Hall). V řadě u dveří pak kromě Noaha sedí také dvojnice Allison (Ally Sheedy) a v modrém tílku také dvojník Andrewa (Emilio Estevez). (six_seven)
  • Roli Shelly Evans hrály 4 různé holky. Stejně tomu bylo i u role Lee Flynn. (SONY_)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama