Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo. Jsem příjemně překvapená, jak moc se mi to líbilo. Joey King je skvělá herečka, dokázala to už v seriálu Odhalení a je neuvěřitelné jí vidět v něčem jiném a hrát vlastně normální holku, ale šlo to. Místy mi sice byla trochu nesympatická, nicméně když nad tím přivřu oči, tak to vážně nebylo tak zlé. Super zápletka o přátelství a neporušitelných pravidlech, která tu byla již několikrát, ale u tohoto filmu to funguje dobře. Chemie mezi Noahem a Shelly je úžasná a úplně to mezi nimi jiskří, určitě nebylo na škodu, že v reálu tvoří opravdový pár. Vážně jsem se moc bavila a snímek zařadím mezi ty, ke kterým se budu ráda vracet, protože zvednou náladu a není to vyloženě klišé o ošklivé holce, která má sen stát se Popelkou. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Nakonec milé překvapení. Ten film má (hlavně v první polovině) fakt strašně rychlé tempo a alespoň docela zajímavé (leč ultra debilní) postavy. Herecké výkony taky ok, scénář by mohl být lepší ale i tak je film průměrný, v těch emotivnějších pasážích dokonce dobrý. V závěru to začne být trošku divné, slabší takže to dám za slabší tři hvězdy. ()

Reklama

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal, že zrovna Netflix, kterej se snaží působit hrozně pokrokově, nebude v dnešní době vytvářet sexistický braky plný genderovejch stereotypů. No, škoda. Navíc je to strašná nuda. Není to vtipný. A v podstatě to postrádá jakoukoliv zápletku, která by se aspoň vzdáleně dala označit jako "zajímavá". Hroznej vyblitek. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

I když je to zvláštní, tak já si tuhle komedii užila. Smála jsem se i zakrývala oči. Je fajn vidět, že i dnes se dají natočit dobré romantické komedie, i když se zde zase objevuje motiv manipulativního přítele. Tady se to dá ale odpustit, protože se jedná o šestnáctiletou nebo sedmnáctiletou holku, která nikdy nedostala ani pusu, a ani to není natočený tak špatně, aby to bylo od začátku nesnesitelné. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Pútavá romantická komédia s neočakávane očakávaným koncom. Sympatický herci, dej, ktorý nenudí a samozrejme láska. Od filmu som čakala omnoho viac, ale moje hodnotenie je pomerne vysoké, len preto, lebo je to natočené podľa príbehu na aktuálne populárnej stránke: Wattpad. U mňa si film práve vďaka tomuto faktu získal dojem, keďže sama patrím k autorom na už skôr spomenutej stránke. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Joey King se po scéně s hamburgerem pozvracela, snědla jich příliš mnoho. (pityty)
  • Roli Shelly Evans hrály 4 různé holky. Stejně tomu bylo i u role Lee Flynn. (SONY_)
  • Scéna, kdy je Elle po škole, velmi nápadně připomíná film Snídaňový klub (1985). Studenti sedící v místnosti se podobají nejen vzhledem a oblečením, ale dokonce mají i podobný zasedací pořádek. Dívka vpředu u okna připomíná postavu Claire (Molly Ringwald) a chlapec za ní Johna Bendera (Judd Nelson). Přímo za Elle pak můžeme vidět ve svetru dvojníka Briana (Anthony Michael Hall). V řadě u dveří pak kromě Noaha sedí také dvojnice Allison (Ally Sheedy) a v modrém tílku také dvojník Andrewa (Emilio Estevez). (six_seven)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama