Reklama

Reklama

Recenze (3)

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektný diel, a keď strčil do papule tie známky, v sekunde som si spomenul na ako sme išli na chatu a už padlo dáky gram koksu, a pipka čo sedela za mnou som hentak podal 25 známok a ona piča si odtrhla asi tretinu a dala do papuľky, tak sme to otočili a išla si pre injekciu magnézia kvapačku a tri mesiace odvykačky, čo jej udelila škola, ako podmienku. My sme zdúchli ako smradi, nenechám si pre piču skaziť chatu a ešte sa jebať s protidrogovým koordinátorom na škole. No ale k dielu. Super za mňa 100% ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mistrovská adaptace jedné z nejlepších částí komiksu (nebojte se, těch částí ještě bude). Pro lepší charakterizaci a rozvoj postav byly předchozí dva díly nutné, ale je vidět, že když seriál adaptuje skoro do písmene geniální předlohu, je to hned minimálně o stupeň výš. Nádherná stylizace, parádně zvládnuté vizuální provedení tripu, které umožňuje tvůrcům nejen se pořádně vyřádit, ale i sondu do mysli hlavní postavy, plně funkční dramaturgie, syrové emoce, neustálá snaha zlomených (a značně poškozených) teenagerů o vyrovnání se se svými démony a minulostí, která je zosobňuje, brutální a zatraceně uspokojivé vyvrcholení. Jo a zatím taky jeden z nejlepších playlistů v čele s Depeche Mode. I am the Acid King! PS: Maria ftw. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potom ako v predchádzajúcej epizóde katolícky vzorný tata konvertoval na satanizmus som si povedal že k dokonalej liberálnej šialenosti už chýbajú iba drogy a tie prišli ako inak - vo Vegas. Marcusove stavy boli spracované na výbornú, o tom niet pochýb, zrejme takto nejako to vyzerá vo vypatlanej prefetovanej lebke ale čo ma dostalo bol skvelý výchovný podtext tohto seriálu - hispánec kope do bieleho chlapca, pobodá ďalšieho bieleho chlapca a zastralí neozbrojeného bieleho majiteľa obchodu Až nakoniec jeho vyčínanie zastaví - ako inak korektne a liberálne - hispánska mladá sebavedomá žena. A presne tieto korektné sračky sú dôvodom pre ktorý tradične hodnotenie zrážam dole, napriek tomu že to bola doteraz najlepšia epizóda seriálu. ()

Reklama

Reklama