foto

Sean Campbell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Perfect Catch (TV film)
Útěk z knihovny pana Lemoncella (TV film)
2014 Big Eyes
2013 Muž z oceli
2012 Skoro dospělá
2011 Pomsta a spravedlnost (TV film)
Sucker Punch
Ve jménu krále 2
Zhu Zhu Pets: Kouzelná říše Zhu
2010 Gunless
2008 Ničivé tornádo (TV film)
Obr lidožrout (TV film)
2006 Let 93 (TV film)
Max Havoc: Ohnivý kruh
Vražda je tak snadná (TV film)
2005 It Waits
Nejlepší přítelkyně (TV film)
Sám v temnotě
2004 A Beachcombers Christmas (TV film)
2002 Mladší bráška
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Budu pořád s tebou (TV film)
2001 Blackwoods
Náhle obnažená
Start v ohrožení
The Miracle of the Cards (TV film)
2000 Suspicious River
1999 Atomový vlak (TV film)
Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
Zatraceně divná jízda
1998 Ohnivá bouře
Plavba smrti (TV film)
Štvanice (TV film)
1997 Dead Man's Gun (TV film)
Smrtící asteroid (TV film)
1996 The Prisoner of Zenda, Inc. (TV film)
1995 Junkers Come Here
1989 American Boyfriends

TV seriály

2019 Deadly Class (TV seriál)
Saudade (E05)
Mirror People (E04)
2017 Imposters (TV seriál)
Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Two Broken Fingers (S02E03)
2016 Aftermath (TV seriál)
In Our Empty Rooms (E03)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Chicago Way (S02E08)
iZombie (TV seriál)
Dead Beat (S02E18)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Operace Mangusta 1 (S04E22)
Lovci duchů (TV seriál)
The Prisoner (S10E22)
2014 Rush (TV seriál)
Because I Got High (E07)
Continuum (TV seriál)
Minute Changes (S03E04)
2011 Zločin (TV seriál)
Pohřešovaná (S01E01)
Hranice nemožného (TV seriál)
Reciprocita (S03E11)
2010 Caprica (TV seriál)
The Imperfections of Memory (E07)
2009 Rota (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Free to Be You and Me (S05E03)
2008 Hlídka (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Zpřetrhané vazby (S05E03)
2007 Tin Man (TV seriál)
2006 Saved (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spolek zlodějů (S10E09)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Všemohoucí (S02E06)
Volání mrtvých (TV seriál)
Enough (S02E05)
Hvězdná brána (TV seriál) - a.z.
Občan Joe (S08E15) - a.z.
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Láska bolí (S01E13)
The Collector (TV seriál)
Traffic (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Pospěš! (S02E05)
2003 Romeo! (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Bohatá vdova / Svědectví / Nehoda / Zlé sny / Síla ducha (S04E09)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
Ed (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Rok 1969 (S02E21)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
In Arcadia Ego (S02E18)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Leonard Betts (S04E12)
1996 Ochránce (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Nepřirozený výběr (S02E03)
1995 Akta X (TV seriál)
731 (S03E10)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1988 MacGyver (TV seriál)
Tenký led (S03E13)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Blindsided (S01E08)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace