Reklama

Reklama

The Devil's Doorway

Trailer

Píše se rok 1960. Otec Thomas je vyslán biskupem do jednoho z azylů, kde jeptišky drží nechtěné ženy - prostitutky, sirotky, mentálně postižené, šílené a neprovdané těhotné ženy. Je sem vyslán s cílem ověřit, zdali skutečně v azylu krvácí socha Pany Marie. Má určit, jestli se jedná o zázrak. Společně s ním je do azylu vyslán i otec John, který vše natáčí na svou kameru. Otcové budou konfrontováni s řadou paranormálních jevů, které se v azylu odehrávají a budou muset odhalit zlo, které zde jeptišky uctívají. (jkpj22)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Duchársko-satanistický “F.F.” pre nenáročných, vyskladaný na jednoduchosti, v ktorom hororové vsuvky, ani z ďaleka nedokážu ukojiť požiadavky fanúšika žánru. Každopádne, vyslovene tragicky tento počin nepôsobí, pričom najmä vďaka krátkej stopáži, nijak nebanujem, že som pri “The Devils Doorway” strávil čo si viac, ako 70 minút. ()

Sidonka

všechny recenze uživatele

Samo o sobě bylo děsivé v Magdal.prádelnách vůbec skončit, žádné nadpřirozeno k takovému reálnému hororu ani není třeba. Tolik zmarněných životů, krutého přístupu, zneužívání, utrpení, násilí a otrocké neplacené práce, které skončilo jen díky tomu, že lidé už žádné ruční prádelny nepotřebovali využívat, protože byly zavedeny a i nejchudším lidem zpřístupněny automatické pračky. Jinak by prádelny existovaly dosud. Tyto římskokatolické azylové domy měly k Bohu většinou hodně daleko. - Film je ovšem táhlej, schází mu spád a nijak zvlášť nejde do hloubky. Nicméně každá zmínka o zlu a praktikách v prádelnách je dobrá. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dvaja farárkovia nabehnú do čarovného kláštora, v ktorom sochy krvácajú a oni to majú vyšetriť. No a stretnú sa s duchmi, posadnutosťou, či satanizmom. Takže bolo tu toho viac, ale že by sa jednalo o nejakú veľkú slávu... Found footage pobožnosti teda nepatria medzi moje obľúbené žánre, takže som to pred pozeraním videl na jasný odpad. Napokon to až taká hrôza nebola (malo to aspoň pár atmosférických momentov a našťastie to bolo krátke). Naviac mi liezol na nervy škaredý ksicht toho starého chumaja farára, ktorý sa chcel tváriť vydesene, ale vyzeral skôr priteplene, a jeho modlitby na konci. Ináč je to relatívne neškodné. Po druhýkrát ale určite nie. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hned v úvodu mě zarazilo, že půjde o FF projekt což jsem opravdu nečekal. Děj filmu vypráví o klášteře  němž jeptišky drží prostitutky, sirotky, mentálně postižené, šílené a neprovdané těhotné ženy. Navíc je zde socha Panny Marie která krvácí z očí. A to mají za úkol vyšetřit dva kněží. Jenže záhad přibývá a nebude to jen krvácející socha s kterou se budou muset potýkat. Postupně začnou krvácet všechny sochy, objeví se zde posednutí, duchové i satanismus. Found footage je hororovej subžánr kterej už má nejlepší časy dávno za sebou. Tu a tam se sice objeví nějakej snímek kterej se tuhle zašlou slávu snaží oprášit ale marně. Stejně tak je to i s The Devil's Doorway. Tady to sice vyloženej průser není a díky svý poměrně krátký stopáži(jen 76minut) se to dá v pohodě zkousnout a bez větší újmy přežít ale na víc jak 2hvězdy to prostě není. ()

em.redrum 

všechny recenze uživatele

To vám takhle jednou k biskupovo neposkvrněným dlaním dorazí anonymní list, že v jedné Magdalénské prádelně sama Panna Blahoslavená menstruuje z očí... Já bych tam poslal balíkem do ruky červené Visinky.. Ale církváci mají za ušima. Nu a tak na místo poslali takovou zbožnou verzi Zikmunda a Hanzelky, ať to tam kluci vyšetří a zrovinka i natočí. Super!!! Však religiozní FF ještě nikdo nenatočil.. Ale když přišlo na lámání hostií, tak horor fungoval na jedničku. Dokonce stokrát lépe než stokrát dražší a protlačovaná Sestruška. Noční scény byly vážně děsivé. BOHUžel musím umazat 2 hvězdy. Tu první za naprosto otřesný irský přízvuk Hanzelky. To se fakt nedalo!!! A druhou hvězdu za žárovku... Já nevím proč je ve většině hororů scéna, kdy někdo vchází do tmy a baterka začne najednou blikat.. Zikmundova žárovka na kameře tohle dělala neustále. Já už nevím.. Zda třeba nezaložit nějaký transparentní účet pro všechny budoucí do tmy jdoucí na kvalitní světelné vybavení.. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama