Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3 (2023) (série)


Kapitola 18: Doly na Mandaloru (S03E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 18: The Mines of Mandalore (více)

VOD (1)

Mandalorian a Grogu prozkoumávají zničenou planetu. (Disney+)

Recenze (57)

Algernons 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá dobrodružná epizoda, který vše co si připraví, taky zhodnotí a dynamika s Bo-Katan funguje perfektně. K tomu parádní využití a pomrknutí na legendy Star Wars. Nechápu, jak někdo může tvrdit, že se to nikam neposouvá a nic se nemění, přitom ten vývoj je strašně znatelný a jsem zvědavý, jaký bude další vývoj pro Manda. Každá série ho posunula někam dál a tady je nám naznačeno, že by mohl přestat být tak fanatickým. Hype! ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá pecka, kde dává každá vteřina smysl a naprosto jsem si jí užila. Navíc moc oceňuji větší prostor pro Katee Sackhoff. Přestože to její věcné sundavání helmy je pro mě dost těžké na rozdýchání. Vím, že je to fikce, ale štve to. Já když si blbě jenom sundám čepici, tak vypadám jako rozcuchaný koště... :( ()

Reklama

Slayaphine 

všechny recenze uživatele

Kapitola 18: Expozícia... slabé neľudské dialógy, každá postava iba vysvetľuje čo sa deje, čo sa stalo a čo sa bude diať Groguovi, čo vzhľadom k tomu že nehovorí je dosť nudné. Vizuálna stránka absolútne priemerná, zo zničenej planéty vidíme iba tmavú šmuhu. Choreografia je tiež slabá, zle čitateľná a repetetívna. Hudobný doprovod buď neexistuje alebo je tak priemerný že si ho ani nevšimnete. Seriál stále pokračuje v cameo baráži ktorá už nevyznieva ako úbohá návnada ale skôr ako súčasť príbehu. Dodnes nechápem atraktivitu tohto seriálu s výnimkou pozerania to pre maminku Katee Sackhoff a ocka Pedrita. ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozpráva sa to štýlom, ako pre 6 ročné deti... (Mando a aj Bo Katan musia vysvetľovať každú maličkosť, alebo opisovať každú blbosť, ktorú práve robia) Dejovo je to zase o ničom... (jedna postava niekam príde, tam sa dačo posere, ale do konca epizódy to vyrieši iná postava, tak aby sme v ďalšej epizóde reišili zase niečo iné/to isté). Jediné pozitívum je kyborg, ktorého mohli nechať utiecť a pôsobiť tak ako záporáka na dlhšiu dobu (škoda, že sa tak nestalo), pretože vizuálovo a aj nejakým "backstory" pôsobil fakt super. // Toho mythosaura fakt nemuseli ukazovať tak moc. Stačila nejaký záber na kus kože a nie celú hlavu. Tým pádom by to malo okolo seba väčšie tajomno a hype. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesvědčení v rámci víry, konflikt v rámci víry, pochyby v rámci víry - všechno to dobře funguje. Plus šikovný a skvěle ohudebněný cliffhanger. První signální bude potěšena bitkami s biomechanickým čímsi; největším kladem je tu ovšem příslib, že se za tím epizodickým vyprávěním zjevně rozvíjí masivnější lore. Čert pal aktuální kecy na téma "tvůrci zatím nemají vymyšlený konec" - uvidíme, kam se to vyvrbí. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • V tomto díle je první výskyt planety Mandalore ve hraných Star Wars.
    (Cardo)
  • Ruiny města, kde se nachází doly, jsou bývalé hlavní město Sundari. Poprvé jsme jej mohli vidět v Klonových válkách (od r. 2008) za vlády Satine Kryze, sestry Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff). (Veskoslav)
  • Jednotlivé ukazatele palubního počítače upraveného N-1 starfighteru jsou stále v jazyce Naboo. Můžeme zde vidět ALT (altitude - tedy nadmořská výška), PSI (jednotka tlaku) a M Flight. (Veskoslav)

Reklama

Reklama