Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

V obyčejném světě je Sakamoto Takuma nepříliš úspěšný mladý muž, který tráví většinu volného času doma, ale ve světě MMORPG Cross Reverie je legendou. Jeho charakter Diablo je tak silný a obávaný, že se mu málokdo odhodlá postavit a ve svém vlastním hradu je pro ostatní tím nejobávanějším bossem celé hry - strašlivým pánem démonů. Diablo je prostě neporazitelný a jeho představitel Sakamoto se v likvidaci odvážlivců, kteří se do jeho hradu vydají, doslova vyžívá. Ze všeho nejvíc nesnáší party hrdinů a především, když jde proti němu třeba nějaký zamilovaný pár, který spolu chce prožívat ve světě této fantasy hry nějaké to dobrodružství. Nejspíš to bude tím, že sám Sakamoto nemá žádné přátele a stejně tak není zvyklý na ženy, natož nějakou romantiku...
Jeho život se změní jednoho večera, když usne u počítače a když procitne, tak je jeho vědomí uvnitř někoho jiného a ve světě, který se tomu našemu rozhodně nepodobá, přesto je Sakamotovi z nějakého důvodu až velmi dobře známý. Ze Sakamota se totiž stal Diablo a byl vyvolán pomocí magického rituálu dvěma mladými dívkami, aby se stal jejich otrokem a pomohl jim v jejich společné misi. Dívky, které Diabla vyvolaly, se ho pokusily hned dalším kouzlem spoutat, ale kouzlo se díky Diablově obrovské magické moci odrazilo, a tak byly démonem zotročeny dívky. Tak se stal Sakamoto jejich pánem, ale v situaci v jaké je, absolutně neví, co si má nyní počít. Tím započíná magická pouť mladého muže v těle pána démonu, který se snaží dostat zpět domů, ale okolnostmi je přinucen nejen se dát na dráhu dobrodruha, ale i každý den trávit ve společnosti dvou mladých a velmi přitažlivých dívek... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (10)

Starletka 

všechny recenze uživatele

Sledováno v rámci Anime-Planet Lottery Game Summer 2018. Úplně přesně jsem tušila, že si vylosuju zrovna tohle, neboť je to přesná kombinace všech mých předchozích vylosovaných kousků - Isekai? Check. Zvířecí uši a ocasy? Check. Ecchi? Check. Velké kozy? Check. Lolitky? Check. Nahé lolitky? Check. Edge? Check. Prázdné souboje s předvídatelnými výsledky? Check. Jakýkoliv náznak něčeho nového, co tu ještě nebylo? Zcela chybí. Ale pořád je to lepší než Death March, některé vtipy jsou dokonce i vtipné a celkově to není tak hrozné jak se na první pohled zdálo. Nebýt těch několika dost nechutných scén (ať už je Rem kolik chce let, pořád vypadá na 10 a to bílovlasé zlo na 6), možná bych výsledné hodnocení i zvýšila. 3,5/10 ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popravdě z anime zpracování jsem celkem zklamán, protože je to zjemněno (jak už se bohužel stává při zfilmování) - i když je tu k tomu dodávaná necenzurovaná verze, která je ale pouze zaměřena na mlhu kolem poprsí -, charaktery nemají takovou hloubku a není tu vidět příliš jejich vnitřní souboj jakož tomu je u mangy, která mi přišla mnohem zajímavější (ale i u té bych maximálně dal tři hvězdy, protože obecně příběh není extra napínavý, je to předvídatelné a mnoho postav do určité míry je otravných). Navíc v manze bylo pár situací, které pomohou víceméně dokreslit něco z pozadí příběhu, ale jaksi byly zde opomenuty. Ono zpracování postav mi po animační stránce, tak i po hlasové či detailové nepřišlo zrovna dobré. Obecně celé anime působí přihlouple, takže si člověk neužije něco, z čeho by si odnesl nějaký hlubší zážitek než to, že se koukne, o čem to vlastně je. Humor je spíše úsměvnej, než nějaký hlubší zasmátí, ecchi situce si člověk neužije kvůli neschopné a stydlivé hlavní postavě, fantasy prvek - o přenesení do jiné světa, kdy je tu opět onen "overpowered" jedinec, takže napětí je rovnou zabité, a člověk si neužije moc odhalení historie světa a jedinců v něm. Animace je nic moc a po hudební stránce také slabší. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nespolečenský samotářský nerd se záhadně dostane do fantasy světa vycházejícího z onlajnovky, kterou dlouhodobě ovládá, jako absurdně přelevelovaný Pán démonů Diablo. A tady už bude muset komunikovat (i v posteli spát) s jím náhodou "zotročenými"/připoutanými, samozřejmě povolnými dobrodružkami, elfí kozatkou a kočičí lolitkou. Opravdu výrazné ecchi (skoro hentai) prvky tu natolik vhodně doplňují povedený ulítlý i ironický humor a velké (jednoznačné) akční souboje, že jsem se u této odvázané klišovité blbiny až překvapivě bavil. Lepší 3* ()

Flatron 

všechny recenze uživatele

Uplne šablonovitý scenár, videný niekoľkokrát, potešili ma hl. hrdina a to, že som mal možnosť počuť ako premýšľa aj vo svojej hlave a ako sa dokázal s jednotlivými situáciami vysporiadať. Miestami to bolo dokonca aj vtipné a dvojica hlavných protagonistiek nijako neurazila. Takže taký slabší priemer ale 3* to budú. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co říct o tomhle dílku, které jsem si pracovně překřtil na "Overlord Alternative: Boobies talks"? Tak rozhodně je to zážitek, nebo spíš je to plné zážitků... Kde jinde člověk uvidí několikaminutovou sekvenci, kdy dvě dívky vedou dialog a kamera střídá jen pohled na jejich hrudníky. To vám tu najednou mluví mála prsa s velkými prsy a já si říkám, že jsme zase s tím ecchi o něco dál. Když k tomu přidám místy i reálně erotické scény a pak i scénu u které stačí vypnout obraz a nevíte jestli koukáte na hentai (Jo, už cítím Diabla v sobě...) tak prostě musím uznat, že tohle je přeci jen "něco nového". Jasně, je to špatné, je to ale tak špatné až je to pro mě zábavné, někdy dokonce i zajímavé. Sakra vždyť i strašlivý Krebskulm musí mít obrovské nárazníky... Když si k tomu přidám všechnu tu ironii o tom, jak asociál co nemá rád lidi pomáhá ostatním, pán démonů chrání lidi před démony a totální beta samec co neumí komunikovat, tu předstírá, že je sebevědomý a alfa, tak nemůžu jinak, než se ještě jednou pobaveně pousmát a zakončit tohle putování i se všemi jeho obrovskými nedostatky na solidních 6/10 Proč? Prostě proto, že jsem se po dlouhé době u něčeho takového (isekai + ecchi) upřímně bavil... ()

Galerie (320)

Reklama

Reklama