foto

Emiri Kató

  • nar. 26.11.1983 (36 let)
    Fussa, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 BanG Dream! FILM LIVE
Fate/Kaleid Liner Prisma Illya: Prisma phantasm
2018 Gekidžóban PriPara & Kiratto pri čan: Kirakira memorial live
2017 Gekidžóban Seitokai jakuindomo
Gekidžóban sóšuhen Overlord: Šikkoku no eijú
Owarimonogatari (TV film)
2015 Fw: Hamatora
Gekidžóban PriPara: Minna acumare! Prism Tours
2014 Fate/Kaleid Liner Prisma Illya
Gekidžóban Pretty Rhythm All Star Selection: Prism Show Best Ten
Kurošicudži: Book of Murder
2013 Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Hangjaku no monogatari
2012 Ai Mai! Moe Can Change!
Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Eien no monogatari
Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Hadžimari no monogatari
Puka puka Juju
Seitokai jakuindomo
2011 Baka to test to shōkanjū: Matsuri
Seitokai jakuindomo
2010 Gekidžóban Metal Fight Beyblade vs Taijó: Šakunecu no šinrjakuša Sol Blaze
Goulart Knights: Evoked the Beginning – Black
Hime Gal Paradise: Love and Beauty
2009 Tokimeki Memorial 4: Original Animation - Hajimari no Finder
2008 Šin kjúseišu densecu Hokuto no ken – Kenširó den
2007 Coluboccoro
2006 Winter Garden (TV film)
2005 Nepos Napos

TV seriály

2020 Guraburu! (TV seriál)
Kakušigoto (TV seriál)
Magia Record: Mahó šódžo Madoka Magika gaiden (TV seriál)
Tatta Hitotsu no Michishirube (E13)
Dōshite Konna ni Mijime nan desu ka (E12)
Yakusoku wa Gogo-san-ji, Kioku Myūjiamu nite (E11)
další epizody (13)
2019 Bang Dream! 2nd Season (TV seriál)
Isekai Quartet (TV seriál)
2018 BanG Dream! Girls band party!☆PICO (TV seriál)
Conception (TV seriál)
Isekai maó to šókan šódžo no dorei madžucu (TV seriál)
Kaidžú girls: Ultra kaidžú gidžinka keikaku (TV seriál)
Uči no meido ga uzasugiru! (TV seriál)
Zoku Owarimonogatari (TV seriál)
Overlord (TV seriál)
PVP (S03E13)
Zessen (S03E09)
Hitorinigiri no kibó (S03E08)
další epizody (10)
2017 Battle Girl High School (TV seriál)
Fate/Apocrypha (TV seriál)
Granblue Fantasy: The Animation (TV seriál)
Kobajaši-san či no Maid Dragon (TV seriál)
Čó jú sekai: Being the Reality (TV seriál)
2016 Fate/kaleid liner Prisma Illya 3rei!! (TV seriál)
Kaidžú Girls: Ultra kaidžú gidžinka keikaku (TV seriál)
Kamiwaza Wanda (TV seriál)
Koyomimonogatari (TV seriál)
Schwarzesmarken (TV seriál)
2015 Fate/kaleid liner Prisma Illya Zwei Herz! (TV seriál)
Gakkóguraši! (TV seriál)
Juru juri: Načujačumi!+ (TV seriál)
Overlord (TV seriál)
PVN (S01E13)
Senkecu to ikusaotome (S01E12)
Konran to háku (S01E11)
další epizody (7)
Owari no Seraph: Nagoja kessen hen (TV seriál)
2014 D-Frag! (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya Zwei! (TV seriál)
Girlfriend (Kari) (TV seriál)
Go-Go Tamagočči! (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Inó Battle wa ničidžó kei no naka de (TV seriál)
Keroro (TV seriál)
Kurošicudži: Book of Circus (TV seriál)
Nórin (TV seriál)
Pretty Rhythm: All Star Selection (TV seriál)
Re:␣Hamatora (TV seriál)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Seitokai jakuindomo * (TV seriál)
Soredemo sekai wa ucukušii (TV seriál)
Wake Up, Girls! (TV seriál)
2013 Boku wa tomodači ga sukunai: NEXT (TV seriál)
Danči Tomoo (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya (TV seriál)
Jujušiki (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
Mijakawake no kúfuku (TV seriál)
Monogatari Series: Second Season (TV seriál)
Pretty Rhythm: Rainbow Live (TV seriál)
Sen'jú. (TV seriál)
Sen'jú. Dai 2 ki (TV seriál)
Tamagočči! Miracle Friends (TV seriál)
2012 Busó šinki (TV seriál)
Curitama (TV seriál)
Juru juri♪♪ (TV seriál)
Medaka Box (TV seriál)
Medaka Box: Abnormal (TV seriál)
Nisemonogatari (TV seriál)
Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
Sankarea (TV seriál)
2011 Baka to test to shōkanjū ni! (TV seriál)
Ben Tó (TV seriál)
Denpa onna to seišun otoko (TV seriál)
Double-J (TV seriál)
Dragon Crisis! (TV seriál)
Happy Kappy (TV seriál)
Honto ni atta! Reibai-sensei (TV seriál)
Juru juri (TV seriál)
Mahó šódžo Madoka Magika (TV seriál)
Watashi no, Saikō no Tomodachi (E12)
Saigo ni Nokotta Michishirube (E11)
Mō Dare ni mo Tayoranai (E10)
další epizody (12)
Maria Holic Alive (TV seriál)
Metal Fight Beyblade: 4D (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
Un-Go (TV seriál)
2010 Angel Beats! (TV seriál)
Baka to test to shōkanjū (TV seriál)
Bakuman. (TV seriál)
Kurošicudži II (TV seriál)
Metal Fight Beyblade: Baku (TV seriál)
Seitokai jakuindomo (TV seriál)
Sore demo mači wa mawatteiru (TV seriál)
Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
Ókamikakuši (TV seriál)
2009 Bakemonogatari (TV seriál)
Beyblade Metal Fusion (TV seriál)
Jumeiro Patissiere (TV seriál)
Needless (TV seriál)
Princess Lover! (TV seriál)
Sasameki koto (TV seriál)
Slap Up Party: Arad Senki (TV seriál)
2008 Akane-iro ni somaru saka (TV seriál)
Bohové smrti (TV seriál)
Candy Boy (TV seriál)
H2O: Footprints in the Sand (TV seriál)
Hatenkó júgi (TV seriál)
Kamen no Maid Guy (TV seriál)
Kurošicudži (TV seriál)
Mnemosyne: Mnemosyne no musumetači (TV seriál)
Noramimi (TV seriál)
Skip Beat! (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
Šugo Chara!! Doki (TV seriál)
2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
Hajate no gotoku! (TV seriál)
Idolmaster Xenoglossia (TV seriál)
Lucky Star (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
Myself; Yourself (TV seriál)
Tokio madžin gakuen kenpučó: Tó (TV seriál)
Treasure Gaust (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)
2006 Aria the Natural (TV seriál)
Demašita! Powerpuff Girls Z (TV seriál)
Pumpkin Scissors (TV seriál)
Sumomo mo Momo mo: Čidžó saikjó no jome (TV seriál)
xxxHOLiC (TV seriál)
2005 Aa! Megami-sama (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime (TV seriál)
Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
Noein: Mó hitori no kimi e (TV seriál)
2004 Kjó kara maó! (TV seriál)
2002 Rockman.EXE (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky