Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je pravdou že v porovnaní s prvou sériou ide o mierny pokles kvality a stereotypnejší humor ale stále je to príjemné spestrenie dnešného prehnane korektného filmového sveta. A dvojica Minoque a O´Learyová je rozkošne naivná a sympatická. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá série je sice slabší, ale pořád mě tenhle styl nablblého humoru na hraně parodie baví. Waititho Co děláme v temnotách je možná trošku dál, ale ne zas o tolik a ani tady dobré nápady nechybí. Minoque a O´Leary jsou dobrá dvojka a ve svojí polotuposti si v ničem nezadají s partičkou upírů kolem Laszla a dalších...70% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série: Auau, tak tohle už bolí. Nápady na epizody jsou už fakt dost omšelé, některé až naprosto trapné, nevtipné a špatně udělané. Pořád to beru spíš jako takový amatérský pokus s láskou k mockumentary komediím, ale když prostě není už nápad na dobrý scénář, tak je průser. Třetí sérii asi ani rozdělávat nebudu, to jenom když bude fakt čas a sucho. Druhá série už byla fakt celkem hrůzná, oproti upírům, kteří Taikovi Waititi jen vzkvétají. ()

Reklama

Reklama