Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 5 (1976) (série)


Skladiště (S05E06)

(epizoda)

Obsahy(1)

Jak se stal ze skladníka detektiv… Když hrdinu naší povídky (V. Sloup) přivítali do jeho prvního zaměstnání ve skladu, dostal upozornění, že se nic nesmí vynášet, natožpak krást. Jenže pak se začaly ztrácet peníze a někteří kolegové to spojovali s jeho příchodem. To našeho hrdinu velmi rozzlobilo, a tak se rozhodl, že políčí na zloděje past… (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

milos.bradik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V celém příběhu byla nejhezčí věta, kterou řekl Hlinomaz hned na začátku "venku je toho málo a tady metráky, které se tam válí zbůhdarma". To bylo totiž typické pro socialistické hospodářství. Jinak šlo o typický bakalářský příběh, málo uvěřitelné a prý ze života. Ty tři hvězdičky jsou za to skvostné herecké obsazení Sloup, Hlaváčová, Hlinomaz, Homola. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé postavy se zde chovají velmi podivně. V kanclu a šatně se ztrácejí peníze, policie překvapivě nic nevyřeší, a v samotném podniku nikdo taky nic neřeší, protože je tam hodně lidí, a nikdo je nechce šacovat. Až přijde mladík, který jde na věc pomocí detektivních metod a s notnou dávkou štěstí a podpory šéfa (překvapivě nevýrazný a nijaký Hlinomaz) zloděje odhalí. A samotného ho překvapí, kdo to byl. Některé skoky v ději jsou hodně podivné, některé konstrukce hodně vachrlaté. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama