foto

Jindřich Novotný

  • nar. 15.6.1924
    Libiš, Československo
  • zem. 1.5.1999 (74 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1997 Brýle (TV film)
1988 Český pekáč (TV film)
Mistr Kornelius (TV film)
1987 Drahá tetičko (TV film)
Zrcadlo nenávisti (TV film)
Žena v trysku století (TV film)
1986 Nám se to stát nemůže (TV film)
1985 Boty (TV film)
1984 Hubertus (TV film)
Jako tenkrát (TV film)
1983 Báseň (TV film)
Eso (TV film)
Spolužáci (TV film)
Střevíčky (TV film)
Výlet do velkého světa (TV film)
Výtah (TV film)
Zázračný lékař (TV film)
1982 Nevěra (TV film)
Ze staré drogerie (TV film)
Žhářka (TV film)
1981 Dveře (TV film)
Herečka (TV film)
Kačenka (TV film)
Kbelík (TV film)
Logik (TV film)
Můžeš mi odpustit? (TV film)
Myš (TV film)
Ponožky (TV film)
Uličnictví pana Čabouna (TV film)
V porodnici (TV film)
1980 Dopis (TV film)
Lakovka (TV film)
Spánek (TV film)
Taška (TV film)
Zločin na poště (TV film)
1979 Deník (TV film)
Grandle (TV film)
Kaliba (TV film)
Logika (TV film)
Nápadník (TV film)
Nebožtíci na bále (TV film)
Obrázek (TV film)
Pyžamo (TV film)
Spodky (TV film)
Tatínek (TV film)
Trafika (TV film)
Zástava (TV film)
Zavazadlo (TV film)
1978 Jožin (TV film)
Karafiát (TV film)
Podnájem (TV film)
Prášky (TV film)
Přání (TV film)
Zip (TV film)
Zuby (TV film)
1977 Krabička (TV film)
Kytice (TV film)
Spáč (TV film)
Špionáž (TV film)
1976 Cukrárna (TV film)
Dcera (TV film)
Dlažba (TV film)
Kufr (TV film)
Noční stolek (TV film)
Výslech (TV film)
1975 Agneska (TV film)
Bakaláři: Vánoce, na které nikdy nezapomenu (TV film)
Kousek života (TV film)
Lokomotiva (TV film)
Matematika (TV film)
Medvěd (TV film)
Rozvod (TV film)
Svatba (TV film)
Tři muži se žralokem (TV film)
Užovka (TV film)
Zlodějka (TV film)
1974 Beruška (TV film)
Davídek (TV film)
Deštník (TV film)
Dveře (TV film)
Kino (TV film)
Konec agenta č. 312 (TV film)
Křeček (TV film)
Med (TV film)
Nádraží (TV film)
Schody (TV film)
Stokoruna (TV film)
Tele (TV film)
Trabant (TV film)
Úklid (TV film)
Večeře (TV film)
1973 Klíče (TV film)
1972 Kredenc (TV film)
Milostné dopisy (TV film)
Na tý louce zelený (divadelní záznam)
Prémie (TV film)
Rozvod (TV film)
Úspory (TV film)
Zdravá vdova 29/169 (TV film)
Z nových pověstí českých: Dívčí válka (TV film)
1971 Bečička (TV film)
Dohazovač (TV film)
Lásky Emanuela Přibyla (TV film)
1970 Bližní na tapetě: Příživník (TV film)
Kapacita (TV film)
Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku (TV film)
1969 Bližní na tapetě: Nactiutrhač (TV film)
Brýle (TV film)
Pan Větrovský z Větrova a paní Deštná z Dešťova (TV film)
1968 Pražský Sherlock Holmes (TV film)
1967 Soud pana Havleny (TV film)
1966 Starý Burgunďan (TV film)
1965 Dědictví na úvěr (TV film)
Kupon (TV film)
1962 Prodaná nevěsta (TV film)
1961 Božena Němcová (TV film)
1960 Záhady aneb s Karlem Čapkem v soudní síni (TV film)
1957 Liják (TV film)
Silvestr 1957 (TV film)
1952 Konec strašidel

TV seriály

1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1986 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Valutová příhoda (E15)
Narkomani (E14)
Kasař (E13)
další epizody (6)
1984 Bambinot (TV seriál)
1982 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Kuchařinka (E09)
Muž s punčochou (E08)
Vedoucí partiové prodejny (E07)
další epizody (9)
1981 Nemocnice na kraji města (TV seriál)
Odečítání (S02E07)
Procento hnisavých komplikací (S02E06)
Oponentura (S02E05)
další epizody (7)
1979 Plechová kavalérie (TV seriál)
1977 Nemocnice na kraji města (TV seriál)
Setkání (S01E13)
Srážka (S01E12)
Smíření (S01E11)
další epizody (13)
Žena za pultem (TV seriál)
Vánoce Anny Holubové (E12)
Svatba lahůdkové Olinky (E11)
Příběh šéfova syna (E10)
další epizody (12)
1971 Taková normální rodinka (TV seriál)
Dáreček (E08)
Záletník (E07)
Škola manželů (E06)
další epizody (8)
1970 Fantom operety (TV seriál)
Konec Fantoma (E05)
Fantom v nebezpečí (E04)
Fantom dělá zmatky (E03)
další epizody (5)

TV pořady

1991 Album (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace