foto

Jindřich Novotný

  • nar. 15.6.1924
    Libiš, Československo
  • zem. 1.5.1999 (74 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1997 Brýle (TV film)
1988 Hvězdář a kometa (TV film)
Mistr Kornelius (TV film)
Český pekáč (TV film)
1987 Drahá tetičko (TV film)
Zrcadlo nenávisti (TV film)
Žena v trysku století (TV film)
1986 Nám se to stát nemůže (TV film)
Snacha (TV film)
1985 Boty (TV film)
1984 Hubertus (TV film)
Jako tenkrát (TV film)
1983 Báseň (TV film)
Eso (TV film)
Spolužáci (TV film)
Střevíčky (TV film)
Výlet do velkého světa (TV film)
Výtah (TV film)
Zázračný lékař (TV film)
1982 Nevěra (TV film)
Ze staré drogerie (TV film)
Žhářka (TV film)
1981 Dveře (TV film)
Herečka (TV film)
Kačenka (TV film)
Kbelík (TV film)
Logik (TV film)
Myš (TV film)
Můžeš mi odpustit? (TV film)
Ponožky (TV film)
Uličnictví pana Čabouna (TV film)
V porodnici (TV film)
1980 Docent (TV film)
Dopis (TV film)
Lakovka (TV film)
Spánek (TV film)
Taška (TV film)
Zločin na poště (TV film)
1979 Deník (TV film)
Grandle (TV film)
Kaliba (TV film)
Logika (TV film)
Nebožtíci na bále (TV film)
Neteř (TV film)
Nápadník (TV film)
Obrázek (TV film)
Pyžamo (TV film)
Spodky (TV film)
Tatínek (TV film)
Trafika (TV film)
Zavazadlo (TV film)
Zástava (TV film)
1978 Jožin (TV film)
Karafiát (TV film)
Mzda strachu (TV film)
Podnájem (TV film)
Prášky (TV film)
Pytel (TV film)
Přání (TV film)
Zip (TV film)
Zuby (TV film)
1977 Krabička (TV film)
Kytice (TV film)
Soused (TV film)
Spáč (TV film)
Vánoce (TV film)
Zapomnětlivost (TV film)
Špionáž (TV film)
1976 Cukrárna (TV film)
Dcera (TV film)
Dlažba (TV film)
Kufr (TV film)
Noční stolek (TV film)
Skladiště (TV film)
Výslech (TV film)
1975 Agneska (TV film)
Bakaláři: Vánoce, na které nikdy nezapomenu (TV film)
Dům (TV film)
Kotník (TV film)
Kousek života (TV film)
Lokomotiva (TV film)
Matematika (TV film)
Medvěd (TV film)
Oheň (TV film)
Rozvod (TV film)
Svatba (TV film)
Tři muži se žralokem (TV film)
Užovka (TV film)
Zlodějka (TV film)
1974 Beruška (TV film)
Davídek (TV film)
Deštník (TV film)
Dveře (TV film)
Kino (TV film)
Konec agenta č. 312 (TV film)
Křeček (TV film)
Med (TV film)
Nádraží (TV film)
Schody (TV film)
Stokoruna (TV film)
Tele (TV film)
Trabant (TV film)
Večeře (TV film)
Úklid (TV film)
1973 Autobus (TV film)
Klíče (TV film)
Nádobí (TV film)
Rohožka (TV film)
Vajíčka (TV film)
1972 Bližní na tapetě: Belle-mére (TV film)
Kredenc (TV film)
Milostné dopisy (TV film)
Prémie (TV film)
Rozvod (TV film)
Vkladní knížka (TV film)
Z nových pověstí českých: Dívčí válka (TV film)
Zdravá vdova 29/169 (TV film)
Úspory (TV film)
1971 Bečička (TV film)
Bližní na tapetě: Tatínek (TV film)
Dohazovač (TV film)
Lásky Emanuela Přibyla (TV film)
1970 Bližní na tapetě: Dívčí válka (TV film)
Bližní na tapetě: Muž v domácnosti (TV film)
Bližní na tapetě: Příživník (TV film)
Kapacita (TV film)
Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku (TV film)
1969 Bližní na tapetě: Nactiutrhač (TV film)
Brýle (TV film)
Ještě špetku tymiánu (TV film)
Madam a sedm loupežníků (TV film)
Pan Větrovský z Větrova a paní Deštná z Dešťova (TV film)
1968 Pražský Sherlock Holmes (TV film)
Slyšte je pilně a neomylně (TV film)
Talisman (TV film)
1967 Soud pana Havleny (TV film)
1966 Starý Burgunďan (TV film)
1965 Dědictví na úvěr (TV film)
Kupon (TV film)
O lyrickém zloději (TV film)
Čaj s citrónem (TV film)
1962 Prodaná nevěsta (TV film)
1961 Božena Němcová (TV film)
1960 Rusalka (TV film)
Záhady aneb s Karlem Čapkem v soudní síni (TV film)
1957 Liják (TV film)
Silvestr 1957 (TV film)
1952 Konec strašidel

TV seriály

1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1986 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Valutová příhoda (E15)
Narkomani (E14)
Kasař (E13)
další epizody (6)
1984 Bambinot (TV seriál)
Příjemná ztráta (E06)
Osudný zločin (E05)
Katastrofální omyl (E04)
další epizody (6)
1982 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Kuchařinka (E09)
Muž s punčochou (E08)
Vedoucí partiové prodejny (E07)
další epizody (9)
1981 Nemocnice na kraji města (TV seriál)
Odečítání (S02E07)
Procento hnisavých komplikací (S02E06)
Oponentura (S02E05)
další epizody (7)
1979 Plechová kavalérie (TV seriál)
Dožínky (E07)
Svah (E06)
Když nastaly deště (E05)
další epizody (7)
1977 Nemocnice na kraji města (TV seriál)
Setkání (S01E13)
Srážka (S01E12)
Smíření (S01E11)
další epizody (13)
Žena za pultem (TV seriál)
Vánoce Anny Holubové (E12)
Svatba lahůdkové Olinky (E11)
Příběh šéfova syna (E10)
další epizody (12)
1971 Taková normální rodinka (TV seriál)
Dáreček (E08)
Záletník (E07)
Škola manželů (E06)
další epizody (8)
1970 Fantom operety (TV seriál)
Konec Fantoma (E05)
Fantom v nebezpečí (E04)
Fantom dělá zmatky (E03)
další epizody (5)
1965 Případy komisaře Mejzlíka (TV seriál)

TV pořady

1991 Album (TV pořad)
1971 My dva a čas (TV pořad)

Divadelní záznam

1972 Na tý louce zelený (divadelní záznam)