Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

Magika82 

všechny recenze uživatele

Když chce někdo natočit film podle knižní předlohy, měl by s takto náročnou prací mít zkušenosti. Jak si mohla scénáristka dovolit takto se odklonit od autorského textu knižního díla, a režisérka se postarat o totální herecký otřes, který dokonala nedokonalými scénami, to už je na posouzení zdravého úsudku a vizuální představivosti, která je taktéž i pro práci režisérů nezbytnou, především autorky knižního díla, s jejímž duchovním vlastnictvím bylo takto zameteno... 20% za jisté scény, kterých lze ve snímku napočítat na prstech jedné ruky a označit alespoň jako průměrnými... ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Je samozřejmě spousta důvodů, proč se tomu filmu vysmát. Obsazení většiny rolí - mimo ústřední dvojice - je dost hrozné, stejně tak herecké výkony. Soundtrack je zcela odpudivý. Stejnojmenná předloha bude dozajista naprostá sračka (dnes jsem ji na moment vzal v knihkupectví do ruky, abych si tento dojem potvrdil) a její filmová adaptace - dramaticky prostinká a dějově ukázkově předvídatelná - nemohla vzniknout z jiných než čistě komerčních pohnutek (byť mi přišlo zajímavé, že jsem ve snímku neidentifikoval žádné náznaky PP a hlavní hrdinka dokonce ani nemá iPhone ani MacBook, ale jakýsi no name smartphone a notebook Asus). V divákovi, který nezapadá do cílového publika (řekněme teenagerky 12+), příliš důvěry nemůže vzbuzovat ani kýčovitý plakát ani jméno neznámé režisérky, která - kromě jednoho dokumentu - nikdy nic dalšího nenatočila, ačkoli jí je 50 let, takže kdo ví, jak to s tou její režijní kariérou vůbec je. Zkrátka je spousta dobrých důvodů, proč se tomu filmu každý normální člověk obloukem vyhne (v tomto ohledu nechápu lidi, kteří to hejtují, když očividně do cílovky nespadají). Potom je tu ale jedno velké ale! A má název Josephine Langford - její úchvatný zjev mě naprosto okouzlil a omráčil. V roli Tess je naprosto neuvěřitelná a mnohokrát mě během sledování přivedla na pokraj mdlob. Absolutně jsem jí tu postavu věřil a dokonale jí propadl. Nevadil mi ani její herecký protějšek Hero Fiennes Tiffin, byť herecky má ještě rezervy. Chemie mezi těmi dvěma prostě funguje na 100 % a ten film je nejlepší v momentech, kdy je čistě romantický - scény u jezera, líbání, tance nebo prvního sexu nemají chybu (btw. poněkud mě překvapilo, že film je mimořádně cudný a ani v milostných scénách - pokud jim tak vůbec lze říkat - neukáže absolutně nic, a v závěrečných titulcích je navíc informace, že Josephine Langford měla body double, takže i to málo, co je z ní vidět, není ve skutečnosti ona, což mě teda dost namíchlo). O tomto filmu jsem se dozvěděl už před mnoha měsíci, kdy jsem na něj náhodou viděl trailer, a hned mi bylo jasné, že se mi bude líbit a že to bude moje guilty pleasure non plus ultra, což se do puntíku vyplnilo - přes všechno to hrozné okolo je to pořád prostě jen - až archetypálně nadčasový a srozumitelný - film o tom, jak kluk potkal holku a jak se do sebe zamilovali, a ten počátek jejich zamilovanosti je zde natočen tak hezky, že to dokonale potěšilo mé romantické já a bylo mi u toho filmu velmi dobře a zcela jsem se spolu s Hardinem zamiloval do Tess a její mladické nevinnosti, která projde velmi půvabnou proměnou v dospělou ženu. Krásný filmový zážitek, který se mi dokonale trefil do vkusu a momentálního rozpoložení. ()

Reklama

cskomando odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář a děj filmu... tak to prostě stojí za to, tohle musíte vidět! Existuje spousta amerických romantických zamilovaných filmů, ale tohle překonalo všechny. Vtipné je, že tu čtu a i v realitě jsem se setkal s očekáváním, že film bude napůl 50 odstínů šedi a stmívání. To je naprostá urážka pro mě špatného a smutně cenzurovaného 50 odstínů šedi, protože v After by nejradši useknuli i líbání... a srovnání se stmíváním ? Ukázky naznačují, že ten harding by mohl být jiná existence, nenechte se zmást realita je taková, že se jedná o úplně obyčejného člověka, takže nějaké fantasy a napětí zde opravdu nehledejte. Nevím kdo měl větší krámy, jestli Tessa nebo Harding ? Chování skoro jako u náctiletých dětí, koneckonců tohle šílenství bylo asi jen pro náctileté. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Tak dlho som odolávala😁. After som si nakoniec pozrela a to hlavne zo zvedavosti, v kinách už beží štvrtý diel, tak som si povedala okay, skúsim. Keďže zatiaľ som videla len jednotku, hodnotenie si ponechám na neskôr, už teraz však viem, že vyššie ako 2* nepôjdem. Knihu som nečítala, ani to nemám v pláne. Nechápem, čo tam ešte chcú dávať do ďalších troch filmov, možno keby ich všetky spojili len do jedného, boli by lepšie urobili. Chápem, že im to vynáša, ja osobne by som za takýto film neplatila. Herečku vybrali sympatickú a peknú, hercovi alebo možno jeho postave chýba charizma, vyzerá príliš detsky a nevidím na ňom nič sexi. Nemohla som si zvyknúť na Selmu Blair ako na matku teenage dcéry, pre mňa je to stále to mladé dievča z Cruel Intentions. Celkovo sa mi do filmu nehodila. Soundtrack sa mi vôbec nepáčil, povedala by som, že je priam hrozný. Casting s výnimkou Josephine Langford je povačšine veľmi nesympatický, Noah a Landon boli celkom fajn, ale všetci tí kamaráti vrátane spolubývajúcej hrôza. Rozmýšľam, či vôbec existuje nejaké pozitívum na tomto filme. Zhrnula by som to asi takto. After je podpriemerný a ľahko zabudnuteľný film, ktorý neuchváti ani hereckými výkonmi a už vôbec nie scenárom, ale existujú aj horšie filmy. Hodnotenie: niečo medzi 1 a 2*. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Celkem uspokojivá teenagerská romance, která se celkem úspěšně spoléhá na soundtrack a chemii těch dvou. Ona je hezká a nová, on tajemný, sexy a celý v černém. A překvapivě tohle většinu filmu funguje, i když je celých 106 minut vlastně jen o tom, jak se ti dva dají dohromady, aby na konci přišel twist a cliffhanger do dalšího dílu. Za mě vlastně příjemný překvapení. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Knižní předloha začínala jako fan-fikce skupiny One Direction na Wattpadu, příběh získal neuvěřitelný úspěch, a proto jej autorka přepsala (nesměly tam vystupovat reální lidé bez svolení) a poté vydala. (simaa)
  • Obě hlavní postavy mají rády knižní klasiky. Anna Todd vlastní vydání knihy „Na větrné hůrce“ od doby, když jí bylo čtrnáct a vidíme ji na poličce v Hardinově pokoji. (simaa)

Reklama

Reklama