Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

suzanne1997 odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo to, co dnes. Viděla jsem něco, nač bych se raději ani nedívala. Děj byl tak neskutečně plytký, odtažitý a neosobní, jako málokdy. Nic na filmu neupoutalo mou pozornost. Je pravda, že už je to nějaký ten pátek, co jsem četla knižní předlohu, ale tohle bych od zpracování tedy nečekala. Celý film lze shlédnout za necelou půlhodinu a o vůbec nic by člověk nepřišel. Vybarvení postav, vylíčení jejich příběhu. To tady ani při své nejlepší vůli prostě nenajdete, jedno velké dlouhé neosobní nic. A do tohoto vrazili filmaři ani se nebudu raději ptát na to, kolik milionů. Neubráním se srovnání, ale tohle může úplně v klidu konkurovat padesáti odstínům šedi, narozdíl od nich, tohle nebyla ani ta reklama na knihu, tohle bylo, ani nevím, i vzuchoprázdno je oproti tomu něco. Takže já ani při své nejlepší vůli nemůžu doporučit, něco takto povrchního jsem už hodně dlouho neviděla. Je zázrak, že jsem tenhle film dokoukala až do konce. Ale tohle je jen můj názor, je možné, že ten váš se bude lišit. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Aneb jak Lord Voldemort (Hero Fiennes Tiffin) a mladší, kouzelnější Hannah (Josephine Langford) se rozhodli, že vysokoškolská láska je nad všechno, učení a rodinu nevyjímaje. Mně to i celkem bavilo, hlavně Tessa byla charakter, který mě ve filmech baví, oproti tomu Harding je hrozné klišé. Spíš mě asi zklamal závěr, který tenhle fakt příjemný románek odsoudil do obyčejného tradičního schématu. Ale celkově příjemný "sobotní film". 60% ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

Klidná, pohodová a extrémně předvídatelná romantická lovestory. S naprosto příšernou kamerou a statickými scénami vytaženými z prdele náctiletého panice. Naproti tomu mi překvapivě sedla pozvolná atmosféra a dokonce jsem narazil na několik kvalitně zahraných pasáží, což jsem nečekal. Takže za mě 48% a 2* ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Příběh samotný by se vešel do patnácti minut, dokonce i těch více jak sedmdesát slečen od 12-20 let, s precizně roztrhanými a povytaženými kalhoty nad kotníčky, kterým jsem film promítl, bylo povětšinou zklamaných...konec je skutečně WTF? Nebo spíše české...hmmm. I když nestoudná rozmazlenost a opovrženíhodná rozmařilost americké mládeže, jež je tu, samozřejmě bez tohoto záměru, hezky vyobrazena, může sloužit jako odstrašující příklad. Osobně v to trochu doufám. Krásný vizuál i americké kočičky (matka s dcerou zde vypadají jako kamarádky), ale sledovat devadesát minut dětské líbání a k tomu, jednoduše předpověditelný, povrchní mini příběh s tisíckrát omílaným, naivním námětem, který končí v duchu - A jestli nezemřeli, milují se dodnes - není divácky moc záživné. Nechybí také klasický přerod super floutka a povrchního rebela v upřímného člověka, který v sobě objeví čistou lásku k jedné, přednedávnem ještě čisťounké a zcela neposkvrněné, dívence, ze které je už sebevědomá osoba, která přesně ví, co chce. Dle premiérové návštěvnosti v našem malém městě soudím, že tento projekt je ze skupiny___It's all 'bout the money, man___Vždyť dnes se jim stačí dostat do mobilů a přesně jim ukázat, na co mají do kina zajít...jak mají žít. Osobně jsem neviděl, krom kina, nikde jedinou reklamu, ale to může být i tím mým starým mobilem. [Kino Citadela - Litvínov] ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Celkem uspokojivá teenagerská romance, která se celkem úspěšně spoléhá na soundtrack a chemii těch dvou. Ona je hezká a nová, on tajemný, sexy a celý v černém. A překvapivě tohle většinu filmu funguje, i když je celých 106 minut vlastně jen o tom, jak se ti dva dají dohromady, aby na konci přišel twist a cliffhanger do dalšího dílu. Za mě vlastně příjemný překvapení. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • 20. května 2019 Anna Todd potvrdila pokračování. Pokračování je pojmenované After We Collided (2020) a je založeno na Toddově druhé knize v seriálu „After“. (ČSFD)

Reklama

Reklama